Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 29 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 29 APRILIE

de Cosmin Tataru

Weekendul acesta am planuri marete. sa lovesc un proiect, asa ca incep cu 2 meciuri astazi si deja le am in cap pe cele de maine doar ca important este sa le luam pas cu pas pentru a duce proiectul la capat dupa o luna grea care mi-a dat planurile peste cap.

Din nou am ales sa incep cu in meci din EHF EURO CUP, si mai exact pe ocupantele primelor 2 pozitii, Danemarca si Suedia echipe care marcheaza foarte mult si se cunosc foarte bine fiind vecine si practicand acelasi stil de handbal cu recuperi rapide care ne aduc mereu o gramada de goluri in poarta adversarele si de aceea consider si ca astazi vom acoperi fara prea mai emotii linia de 59.5 goluri goluri.

Pentru al doilea eveniment din proiectul pomana zilei am decis sa mizez pe un meci din liga feminina a Germaniei, un duel intre 2 echipe care sunt incredibil de eficiente pe faza de atac si care le pariez destul de des, o echipa Bietgheim pe care o stim foarte bine si din Liga Campionilor care isi daramana la propriu toate adversarele din Bundesliga avand maxim de puncte dupa 21 de etape merge in vizita la Dortmund o echipa care marcheaza foarte mult in special acasa si sunt convins ca vom vedea un duel tare in care nu vor lipsi goluri, mai exact o armata de goluri iar linia de 60.5 pe care noi am decis sa mizam o sa fie acoperita usor.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More