Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 27 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 27 MAI

de Cosmin Tataru

Din pacate liga noastra draga si scumpa din Romania ne-a pus capac la pasul 3 dar azi intr-o zi cu atat de mult handbal si meciuri bune de jucat la goluri nu am stiut ce sa aleg, motiv pentru care am 3 meciuri pe care le consider cele mai bune si le-am pus pe toate pe acelasi bilet, iar restul care imi plac foarte mult si sunt destule le voi pregati pentru mai tarziu putin la biletul zilei.

Am inceput cu duelul din Spania Ademar Leon contra celor de la Valladolid si o linie de doar 62.5 goluri pentru a bifat pronosticul nostru, una foarte mica la ce joaca aceste 2 echipe, un joc rapid si repuneri in viteaza si de aceea consider ca putem vedea si 70 de goluri aici fara mari emotii.

Urmatoarele 2 dueluri pe care mizez sunt cele din Final Four-ul din European league care se desfasoara azi si maine in sala celor de la Flensburg, marea absente din acest FINAL 4 dupa ce Granollers a reusit surpiza cu un joc deschis si rapid unde s-a marcat mult ca in fiecare meci al lor iar astazi vor intalni pe Goppingen o echipa pe acelasi stil cu Granollers si care marcheaza si primeste goluri cu usurinta pentru ca scopul ambelor echipe este sa marcheaza un gol mai mult ca si adversarul si nu conteaza cate goluri vor primi, iar la duelul dintre Montpellier si Fuche Berlin mizam pe acelasi pronostic si aceeasi linie la un meci care este considerat finala din semifinala intre 2 echipe care pot juca cu usurinta si in Final 4 din Liga Campionilor si care ne promit un spectacol pe cinste in care o sa vedem o armata de goluri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More