Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 27 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 27 APRILIE

de Cosmin Tataru

Pai nu le luam noi banii ? chiar daca a fost o luna mai dezamagitoare la acest proiect stiu ca urmeaza o perioda foarte buna, asa cum a venit mereu dupa orice perioada neagra asa ca va sfatuiesc sa nu va lasati si sa le luam banii impreuna.

Pentru astazi am ales 2 meciuri din EHF EURO CUP, o competitie unde mereu am avut multe goluri deoarece se joaca foarte rapid si nu pun foarte mare pret pe rezultat si pe a-si testa echipele jucatori si pregatiri pentru adevaratele meciurile vin asa ca cele 2 de astazi unde Suedia primeste vizita celor din Germania care atunci sunt condusi joaca mult fara portar si cu atacuri foarte rapide sunt convins ca vom acoperi destul de lejer linia de doar 58.5 goluri

Meciul Spaniei contra Danezilor este un meci demn de o adevarata finala de campionat mondial si de aceea ambele echipe vor face tot ce le sta in putinta pentru a castiga aceasta partida iar la cum ii stiu pe cei din Danemarca care marcheaza mult si cei din Spania pe teren propriu care marcheaza extrem de mult cu siguranta si la acest duel vom acoperi linia de 58.5 destul de usor din punctul meu de vedere.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More