Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 25 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 25 MAI

de Cosmin Tataru

Ieri la pasul 1 nu au fost emotii, asa cum ne-am obisnuit, iar pentru astazi evident vom miza tot pe un meci de handbal si tot peste la goluri deoarece joaca una din echipe mele favorite pentru acest pronostic.

Lowen este una din preferatele mele in materie de pariuri pe over la goluri deoarce au un stil kamikazde unde atacul este rapid si marcheaza foarte mult iar apararea este visatoare si primeste goluri fara probleme iar astazi advesarul este unul destul de decent pe teren propriu in special iar linia de doar 58.5 goluri din punctul meu de vedere este o gluma deoarece vom vedea mult peste 60 de goluri fara probleme in acest meci iar noi le vom luam banii si vom trece si de pasul 2 fara emotii cu siguranta.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More