Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 25 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 25 APRILIE

de Cosmin Tataru

Ieri la pasul 1 am bifat pariul fara emotii dupa ce am analizat etapa din Danemarca feminin, motiv pentru care si astazi o sa aleg un meci in care am incredere din aceeasi liga.

Herning joaca contra celor de Esbjerg intr-un duel care din punctul meu de vedere exact ca si ieri consider ca Esbjerg este net superioara si nu vad sa aibe probleme in a-si adjudeca victoria si mai mult ca sigur vom avea o finala total normala in Danemarca intre Odense si Esbjerg care sunt cele mai bune echipe din toate punctele de vedere din Danemarca in acest moment, dar sa revenim la alte noastre si sa va zic de ce consider ca vom acoperi destul de usor linia de 55.5 goluri:

Esbjerg este o echipa care joaca rapid si in viteza pe care o stim si din liga campionilor iar in acest meci se va duela cu Herning, o echipa decenta care este redutabila acasa si care marcheaza destul de mult iar acest lucru o va obliga pe Esbjerg sa joaca la turatie maxima si sa marcheaze mult motiv pentru care si aceasta linie de 55.5 goluri mi se pare foarte decenta si foarte usor de acoperi.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More