Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 21 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 21 MAI

de Cosmin Tataru

Dupa un weekend destul de frumos cu multe evenimente la handbal am ajuns din nou la pasii decisivi pentru a mai duce un proiect la capat, asa ca am studiat din nou cu atentia toata oferta de handbal si am revenit cu ultimii 2 pasi pe care am mare incredere ca ii vom prinde la fel ca si restul de pana acum.

O sa incep in ordinea inceperii evenimentelor pe bilet si anume cu duelul Valladolid contra celor de la Sinfin unde gazdele de la Valladolid mereu isi presteaza jocul in viteza mai ales impotriva unor adversari ca si Sinfin si o sa spunem sincer ca Valladolid nu este o echipa care sa se lupte pentru retrgoradare dovada si rezultate foarte bune avute cu victorii pe linia cand a fost nevoie sa se trezeasca mai ales pe teren propriu unde au o medie de 62.5 goluri pe meci, iar luand in calcul si nevoie oaspetilor de puncte treaba e simplu si vom avea un spectacol in materie de goluri iar linia de 57.5 mi se pare perfecta pentru a bifa acest pronostic.

In al doilea duel de pe bilet am decis sa mizez pe meciul dintre Hannover-Burgdorf si Rhein-Neckar Lowen, un duel interesant intre echipe aflate pe pozitiile 5 si 7 care acum o luna daca ne zicea cineva acest lucru am fi ras dar Burgdorf a obtinut victorie dupa victorie si au urcat in prima parte a clasamentul iar Lowen din favorita clara pentru castigatoarea Bundesligii a reusit contraperformanta de a obtine 7 infrangeri consecutive si de a cobora pe locul 5, dar din fericire pentru ei au cucerit totusi ceva in acest sezon, Cupa Germaniei dupa un Final 4 jucat perfect, iar azi la un duel fara mare miza pt Lowen cu siguranta vom vedea aceeasi abordare clasica unde marcheaza mereu peste 30 dar si primesc peste 30 de goluri lejer iar cum e final de sezon fara mare miza pentru ei nu vad altceva decat un festival de goluri pe terenul celor de la Hannover- Burgdorf

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More