Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 20 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 20 APRILIE

de Cosmin Tataru

Meciuri selectate de astazi de la pomana zilei vin din Germania si Elvetia unde am mai prins de multe ori lejer pe goluri si unde speram sa facem acelasi lucru si astazi.

Basel-Kreuzlingen din punctul meu de vedere este un meci in care cu sigurannta vom vedea goluri, si chiar daca o sa fie un meci cu mai putine goluri linia de 51.5 sunt convins ca o vom bifa fara sa avem emotii deloc deoarece ii stiu pe cei de la RTV Basel si meciurile unde joaca si sunt sub la goluri sunt doar intamplari.

Un duel interesant dar fara mare miza deoarce ambele echipe sunt la mijlocul clasamentul o sa fie intre cei de la Melsugen si Erlangen unde echipa oaspete ne propune un meci foarte deschis asa cum sunt toate unde joaca iar avand in vedere miza jocului cu siguranta si gazdele vor intra in jocul lor iar fanii se vor bucura de un meci spectacol cu multe goluri

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More