Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 2 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 2 MAI

de Cosmin Tataru

A inceput o luna noua in care am mare incredere ca vom avea unele din cele mai bune rezultate de pana acum, asa ca am decis sa incepem cu un pas, pentru ca doar un meci este si imi place foarte mult pentru a miza pe el cu increderea necesara pentru aceasta categorie.

Pentru pasul 2 am pregatit din handbal ceva dupa ce ieri s-a bifat fara emotii pasul 1.

Copenhagen primeste vizita celor de la Esbjerg care vin dupa o victorie fara drept de apel in fata celor de la CSM Bucuresti iar acest meci este o simpla escala pentru meciul de duminca in returul contra tigroicelor de la CSM Bucuresti iar de aceea sunt convins ca in acest meci vor menaja jucatoarele pentru a nu risca accidentari si pentru a merge la turatie maxima la Bucuresti si de aceea sunt convins ca vom asista la un duel in care nu vom avea contacte fizice multe ci un joc cursiv pentru ca lucrurile sunt stabile deja in liga de femei si vom vedea mult asteptata finala intre Esbjerg si Odense dar pana atunci vom avea aceste meciuri ca de antrenament pentru duelurile din Liga Campionlor, iar din aceste motive sunt convins ca ambele echipe vor juca frumos fara dueluri in care sa se riste accidentari si de aceea golurile nu o sa ne lipsesca in aceasta partida.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More