Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 2 DECEMBRIE

POMANA ZILEI BETCASH – 2 DECEMBRIE

de Cosmin Tataru

Dupa cum stiti este am avut 3 zile mai nefericite la aceata categorie, si dupa cum de asemenea stiti am mai avut astfel de perioade mai slabe, dar este un lucru normal deoarece nu se poate face totul la perfectie in acest domeniu, dar conteaza cand tragem linie mereu la final de luna, dar in 3 luni de cand am inceput acest proiect am fost mereu plus la final de luna, ceea ce conteaza cel mai mult.
Acestea fiind zise sa revenim la ale noastre si sa jucam cel mai bun meci al zilei, deoarece nu vom mai forta mai mult de un 1-2 meciuri pe un bilet in functie de oferta pentru ca vream o calitatea a meciurilor oferite.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More