Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 19 MAI

POMANA ZILEI BETCASH – 19 MAI

de Cosmin Tataru

Se pare ca suntem obligati sa revenim din nou la pasul 1 dar asta nu este o problema pentru ca nu ne lasam si o sa ii lovim noi din nou asa cum am facut de fiecare data, asa ca pentru astazi va propun sa jucam la pomana zilei un singur meci in care am mare incredere din handbal si pe care sunt convins ca il vom bifa usor.

Am ales pentru ziua de astazi meciul Montpellier – Istres peste 59.5 goluri, un total care pentru mine este o pomana adevarata deoarece le stiu pe ambele echipe cum joaca si cat de rapid repun dupa fiecare gol primit si de aceea nu vad nici macar o emotie pentru a bifa usor pronosticul, iar statisticile ne dau dreptate ambele echipa avand enorm de multe meciuri peste aceasta linia in special Montpellier acasa si Istres in deplasare.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More