Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 18 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 18 APRILIE

de Cosmin Tataru

Si am inceput din nou, saptamana aceasta o sa reusim cu siguranta ca sa legam 5 pasi asa ca incepem direct cu 2 pasi pentru ca avem o oferta buna pe handbal astazi.

Asa cum am zis si saptamana trecuta in tur, Granollers este o echipa care joaca foarte rapid si scopul principal este sa marcheza mult mai mult decat adversara si de aceea in toate meciurile unde joaca vedem ca ambele echipa marcheaza peste 30 de goluri asa ca si azi presimt ca vom vedea o armata de goluri.

Din Islanda avem un duel tare intre 2 echipe care au acelasi stil de joc cu multe contre care nu astepta jocul pozitional si prefera repuneri rapide in viteza si faza a 2 cand jocul ii ofera posibiltatea in joc de un atac pozitional motiv pentru care sunt convins ca vom acoperi linia fara mari emotii

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More