Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 16 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 16 APRILIE

de Cosmin Tataru

Am ajuns si la ultimi pasi la catergria POMANA ZILEI pentru prima oara in aceasta luna asa ca hai sa le analizam putin si sa ne plasam pentru a le lua banii.

Finala cupei Germaniei se va juca Intre Lowen si Magdeburg, un duel foarte suprinzator deoarce Lowen avea o perioada proasta si a jucat cu marea Flensburg dar se pare ca si-au reglat atacatul pentru a jucat si mai rapid si a marca mult pentru ca apararea a fost fel de slaba ca in restul partidelor din acest an iar la cum o stim pe adversa de astazi, Magdeburg cu siguranta vom aveam un festival de goluri in arena Lanxess din Koln.

In duelul din finala mica se va intalni marea infranta Flensburg si Lemgo intr-un meci fara miza si care are o linie foarte decenta de total pe care sunt convins ca o vom bifa fara mari emotii deoarece ambele echipe o sa trateze partida ca un meci de antrenament unde prioritatea numarul 1 o sa fie evitarea accidentarile

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More