Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 15 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 15 APRILIE

de Cosmin Tataru

Dupa ce ieri am prins meciul din Germania 2, cu putin noroc dar aveam nevoie la cat ghinion am avut in ultima perioada, astazi ne indreptam atentia catre cupa Germaniei unde avem 2 dueluri foarte interesante si cu potential de multe goluri.

La duelul Magdeburg contra celor de la Lemgo am mizat pe un total minim de 62 de goluri iar Lemgo in ultima perioada a inceput sa isi depaseasca conditia si sa fie echipa si mai de goluri decat era iar avand in vedere si rezultatele fata in fata unde din 2021 nu am mai avut un duel sub aceasta linie, cumulata cu forma de moment pe goluri consider ca o sa il bifam fara mari emotii.

La duelul Flensburg – Lowen avem o linie tot de 61.5 goluri si un potential imens de goluri deoarece Lowen are o perioada foarte slaba unde primeste goluri pe banda rulanta. Atacul este foarte bun marcand o medie de 32.75 goluri pe meci de cand au inceput infragerile pe linia dar apararea saraca este din alt film primind gol cu usurinta iar de aceea sunt convins ca linia de 61.5 goluri o sa o vedem acoperita cu usurinta.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More