Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 11 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 11 APRILIE

de Cosmin Tataru

De cateva zile tot pierdem la aceasta categorie, motiv pentru care am decis sa aleg pentru astazi un singur meci dar bun in care am incredere ca o sa il bifam si acela din punctul meu de vedere este Granollers contra celor de a Flensburg.

Granollers are o perioada mai proasta in care a castigat doar o partida din ultimele 8 meciuri disputate dar in continuare sunt pe locul 2 la egalitate de puncte cu Cuenca in campionat si are sanse reale ca sa termine campionatul pe locul secund dupa Barcelona iar in Europa joaca in sferturile de finala totusi unde din pacate mai mult ca sigur i se va termina aventura deoarece o va intalni pe Flensburg care anul acesta merge cum discret sub radar dar se afla intr-o pozitie in care nu a fost bagata de nimeni in seama dar asa sanse sa castige toate trofeele puse in joc, inclusiv titlul in Bundesliga unde se afla la o victorie distanta de cele 3 echipe care impart prima pozitie.

Acum sa vorbim putin si despre pronosticul ales si de ce am mizat pe acesta:
Flensburg este o echipa care se apara bine si joaca bine contraatac iar ei cu siguranta vor prelua conducerea jocului si ii va distruge pe contre pe cei de la Granollers care are un stil unde nu prea le place sa joace mult pozitional marcand mult dar si oferind echipelor spatii pentru contre sau faza a 2 in viteaza dovada fiind 31 de goluri primite pe meci in campionat iar avand in vedere calitatea adversarul cu siguranta o sa vedem o armata de goluri in aceasta partida.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More