Acasa Pomana Zilei POMANA ZILEI BETCASH – 10 APRILIE

POMANA ZILEI BETCASH – 10 APRILIE

de Cosmin Tataru

Dupa un weekeend destul de prost am pentru astazi avem etapa in Islanda de unde am ales 2 meciuri pe care sunt convins ca o sa le bifam, deoarece le-am mai jucat de multe ori si le stim pe aceste echipe ce pot si cat de rapid joaca, pe Valur daca va aduceti aminte i-am prins si in European League de aproape fiecare data dar acum este intr-o pasa foarte proasta in campionat pierdut 3 etape consecutive iar de aceasta data are un duel foarte greu cu locul 3 din campionat care marcheaza la fel de multe cum primeste si de aceea acest pariu pe goluri e foarte bun si cel mai usor de bifat din aceasta partida iar la Aftureldin cu Stajarnan nu exista sa dai linie de 56.5 la asa duel unde putem vorbi doar de la 60 de goluri in sus.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More