Acasa Cota 2 Betcash Peralt/Tabilo – O’Mara/ Skupski – Ponturi si pariuri

Peralt/Tabilo – O’Mara/ Skupski – Ponturi si pariuri

de popean Florin Aurelian

In primul tur al probei de dublu de la Wimbledon chilienii Peralta si Tabilo se vor afla fata in fata cu favoritii gazdelor, O’Mara si Skupski.

Peralta/Tabilo

Cei doi chilieni formeaza o pereche atipica dupa parerea mea. Peralta este un jucator care joaca in mare parte doar dublu, revenind de curand in circuit dupa o pauza extrem de mare, in timp ce Tabilo joaca in mare parte doar meciuri de simplu. O alta problema cu care se vor confrunta cei doi chilieni este suprafata, una cam ostila pentru ei. Amandoi au fost crescuti pe zgura, iarba nefiind atuul lor.

O’Mara/Skupski

Cu totul si cu totul la un alt nivel al jocului pe iarba, O’Mara si Skupski formeaza o echipa redutabila pe aceasta suprafata. De curand acestia au castigat challengerul de la Nottingham, e excelenta pregatire pentru turneul de la Wimbledon. Publicul britanic, unul cunascator al fenomenului si cald va fi un al mare atuu pentru cei doi britanici.

Pont recomandat

Meciul de astazi il vad mergand intr-o singura directie, chilienii nu cred ca pot emite mari pretentii in meciul de astazi.

Merg cu mare incredere pe victoria celor doi britanici in minim de seturi, 3-0 scor corect la o cota de 2,30.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More