Acasa Ponturi Parma vs Crotone – analiza și pontul zilei – 24 aprilie

Parma vs Crotone – analiza și pontul zilei – 24 aprilie

de Bogdan Ivanovici

Codașele din Serie A se vor confrunta într-un meci al consolării în etapa a 33-a din campionatul italian. Deși cele două echipe au de departe cele mai slabe rezultate din Italia, meciurile în care aceste formații au evoluat au fost extrem de spectaculoase și au meritat atenția telespectatorilor.

Dacă Parma mai prezintă șanse ipotetice pentru a evita retrogradarea, pentru Crotone este doar o chestiune de timp până se va oficializa căderea în Serie B, fiind la 16 puncte distanță față de Benevento, prima echipă de deasupra liniei retrogradării, cu 6 etape ramase de disputat.

Parma a fost învinsă la mijlocul săptămânii de Juventus, chiar dacă deschisese scorul în prima repriză. În urma înfrângerii, I Gialloblu au ajuns la 11 puncte în urma zonei sigure a campionatului.

Parma

 • Formă: ÎÎÎEÎ
 • Ultimul rezultat: Juventus 3-1 Parma, 21/04
 • Poziție în campionat: 19
 • Absenți: Cyprien, Inglese, Caviglia, Zirkzee

Echipă probabilă: Simone Colombi; Vincent Laurini, Yordan Osorio, Mattia Bani, Giuseppe Pezzela; Jasmin Kurtic, Gaston Brugman, Alberto Grassi; Dennis Man, Graziano Pelle, Gervinho.

Crotone

 • Formă: ÎÎÎÎÎ
 • Ultimul rezultat: Crotone 0-1 Sampdoria, 21/04
 • Poziție în campionat: 20
 • Absenți: Benali (incert)

Echipă probabilă: Alex Cordaz; Giuseppe Cuomo, Sebastiano Luperto, Lisandro Magallan; Pedro Pereira, Eduardo Henrique, Niccolo Zanellato, Luca Cigarini, Arkadiusz Reca; Junior Messias, Emmanuel Riviere.

Istoricul întâlnirilor directe

Singurul meci direct dintre cele două echipe a avut loc în decembrie, în turul campionatului, când Crotone s-a impus cu scorul de 2-1.

Pontul zilei

 • Parma a marcat minim o dată în ultimele 11 etape
 • Parma a marcat cel puțin două goluri în 6 din ultimele 10 etape
 • 7 din ultimele 8 meciuri jucate de Crotone s-au încheiat cu goluri de ambele părți
 • Din ultimele 23 de meciuri disputate de Crotone, 20 s-au terminat cu minim trei goluri marcate
 • Crotone are de departe cea mai slabă apărare din campionat, cu 80 de goluri primite

Ținând cont că Parma încă menține șanse pentru a rămâne și la anul în Serie A, cu siguranță jucătorii vor da tot ce au mai bun și vor lupta până în ultima secundă. Condamnata Crotone nu mai emite pretenții, însă meciurile acestora au avut un grad mare de atractivitate în acest sezon. Voi miza pe ambele marchează și peste 2.5 goluri @1.9.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More