Pariuri live sau pre-meci ?

Cu siguranță te-ai întrebat de multe ori, care sunt mai profitabile, pariuri live sau pre-meci? Chiar dacă nu știi răspunsul corect, este bine că îți pui astfel de întrebări. Ești pe drumul cel bun.

Și totuși, pe ce pariem mai bine…pariuri live sau pre-meci?

Cel mai simplu răspuns este „depinde”. Depinde de stilul în care pariezi, de valoarea cotei, de piața pe care pariezi și multe altele.

Pariuri pre-meci

Pariurile plasate înainte ca meciul să înceapă sunt cele mai cunoscute. De regulă (și din nefericire) pariorii preferă să le combine pe un bilet de tip „cearșaf”. Cu șanse minime de reușită sau chiar inexistente pe termen lung…

Cu toate acestea, merge câte un bilet de acest gen pe weekend, cu sume mici. Doar de distracție. Că altceva nu-ți va aduce…

Totuși, dacă te numeri printre pariorii care vor să și câștige un ban în plus, în mod constant, ar trebui să plasezi un singur meci pe bilet. Maxim două, rareori!

Dar acest lucru nu este de ajuns. Dacă vei paria orice meci, la întâmplare, pe termen lung vei avea o pierdere egală cu marja casei de pariuri. Este matematică simplă!

Despre valoarea cotei vom discuta într-un alt articol.

Până atunci, să vedem de ce să ne mizăm banii pe pariuri pre-meci…

Cotele fluctuează mult mai puțin. Ai timp să analizezi meciul, să cauți cea mai mare cotă, să calculezi marja casei de pariuri, să îți respecți regulile impuse, etc.

În schimb, ai de așteptat până afli dacă ai câștigat și până îți intră banii înapoi în cont pentru a paria pe alte meciuri.

Totodată, dacă pariezi cu mult timp înainte de a începe meciul, există riscul de a omite informații importante. Echipele de start sunt anunțate oficial cu o oră înainte de a începe meciul. Poate ai surpriza ca echipa pe care ai pariat să folosească multe rezerve.

Plasarea de pariuri pre-meci poate fi foarte profitabilă atunci când este făcută imediat sau la scurt timp după ce meciul este introdus în ofertă.

De exemplu, Dinamo București a pierdut meciul de azi și acum are nevoie de toate cele 6 puncte pentru a nu retrograda. Următorul meci îl are împotriva lui Academica Clinceni peste 7 zile. Tu deja știi că vei paria pe victoria lui Dinamo, așa că nu aștepți până atunci, ci pariezi imediat pe ei sau în ziua următoare.

Dacă aștepți ziua meciului, șansele sunt foarte mari ca acea cotă inițială să scadă atât de mult încât nu mai are nicio valoare. Mai toți pariorii și-au făcut temele și au început să mizeze pe Dinamo. Casele de pariuri sunt nevoite, de cele mai multe ori, să scadă cota.

Vreau să te întreb… „de ce ai face asta?” De ce să aștepți atât de mult? Cu toate acestea, din nefericire, majoritatea procedează astfel…

Pariuri live

Pariurile live sunt din ce în ce mai căutate. Acestea reprezintă oportunități mult mai rapide de a face bani. Dar și de ai îi pierde.

Sunt convins că cel puțin o dată în viață v-ați pierdut întreaga bancă pe o zi de pariat live. Și mie mi s-a întâmplat, chiar de mai multe ori. Important este să înveți din greșeli și să nu le repeți la nesfârșit.

Avantajul imens al pariurilor live este acela că poți urmări meciul în direct. Nimic nu se compară cu acest lucru. Majoritatea pariorilor profesioniști procedează astfel.

Live apar cele mai mari oportunități. Este dificil ca agențiile de pariuri să ofere cote exacte în fiecare minut al meciului. Mai mult decât atât, cotele live sunt calculate automat de un program, tot bazat, în mare parte, pe statisticile și informațiile pre-meci.

De asemenea, dacă ți-ai făcut analiza anterior și ai concluzionat că o echipă are tot ce îi trebuie ca să câștige meciul, poți prinde o cotă mult mai mare la pauză, de exemplu. Atitudinea jucătorilor (și a antrenorului) de a câștiga meciul este aceeași și îaninte de meci, și la 0-0 în minutul 80’.

Atenție! Mă refer la atitudine. Șansele de a câștiga meciul devin mai mici pe măsură ce minutele trec. Dacă tu prinzi o cotă de 2.00 pe Barcelona în minutul 80’, iar prematch avea 1.10, nu înseamnă că ai făcut vreo afacere, așa cum mulți cred.

De cele mai multe ori, cotele oferite reflectă șansele aproximative din momentul respectiv. Să nu crezi că ai fentat casa de pariuri cu acest „truc”.

Ultimul pont pe care vreau să îl ai întotdeauna în vedere când pariezi live este următorul…

Dacă pariezi pe un rezultat ce necesită gol marcat, pariază chiar înainte să se execute cornerul sau lovitura liberă, înainte de un contra-atac ori altele asemenea. Iar dacă pariul tău nu are nevoie de goluri, plasează pariul după aceste faze importante.

Deschide puțin transmisiunea live oferită de casa de pariuri (sau televizorul) și așteaptă. O să fii surprins de câte ori se marchează din aceste faze periculoase.

Vreau să reții aceste informații pentru că te vor ajuta mult în aventura ta de parior. Valorează mult mai mult decât orice pont primit. Degeaba ai pronosticul bun, dacă nu știi când să îl folosești.

Citește cât mai mult și informează-te continuu despre pariuri și jocuri de noroc în general. Doar așa vei ajunge mai aproape de procentul de sub 5% pariori profitabili.

goal profits

Academia de Pariuri Betcash

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More