Ai tot auzit de pariul „all-in” și nu știi ce înseamnă? Sau poate că deja l-ai testat, dar vrei să afli mai multe informații care să te ajute să-l pui în practică într-un mod profitabil.
Ți-am pregătit toate explicațiile necesare, inclusiv punctele slabe și punctele forte, dar și o variantă mai „soft” a acestei strategii.
De asemenea, îți recomand să citești și despre Strategia all-in Max, pentru a înțelege cât de mult contează cum alegi cotele la un pariu „all-in”.
Traducerea din engleză ne oferă deja un indiciu – „mizăm tot”. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să plasăm toată banca pe un singur pronostic. Nu este ca pariul „all-in” din poker, unde punem la bătaie toate chipsurile și este „totul sau nimic”.
Sistemul „all-in” este constituit din mai multe pariuri succesive, ce au o miză progresivă, în funcție de câștigul anterior. Practic, reinvestim întreg câștigul.
De exemplu, dacă miza inițială este de 200 ron și câștigăm 450 ron, următorul pariu va fi de 450 ron. Și așa mai departe…
Care este șmecheria?
Se știe faptul că miza progresivă aduce profituri frumoase. Dar este și cea mai riscantă…
În cazul unui pariu clasic, cotele se adună. Astfel că, dacă într-o zi ai trei meciuri câștigătoare, pariate solist, miză fixă de 100 ron, fiecare la o cotă de 1.35, atunci profitul tău total este de 105 ron (35 + 35 + 35). Dacă transformăm într-o cotă, aceasta ar fi 2.05.
Spre deosebire, când discutăm despre pariul all-in, cotele se înmulțesc. Dacă am fi jucat cele trei meciuri în aceleași condiții, respectiv cote de 1.35, profitul ar fi fost de 146 ron. Ceea ce înseamnă o cotă de 2.46.
Cu cât plasezi mai multe meciuri într-o serie, cu atât diferența va fi mai mare între miza fixă și cea progresivă.
În primul rând, pariul „all-in” implică o miză progresivă. Și este cunoscut faptul că miza progresivă nu a adus nimănui succes pe termen lung.
Ca și comparație, pariul „all-in” este ca și cum ai băga mâna prin gard la un câine turbat. Poate că nu te va mușca din prima, dar șansele cresc cu fiecare pas. Și se va simți când dai greș…
În al doilea rând, sistemul „all-in” este un alt mod de a paria clasicele și bine-cunoscutele bilete cu multe evenimente (sau pomelnice).
Poate că nu ai realizat, dar o serie de tip „all-in” cu 7 evenimente, este același lucru cu un bilet combo cu 7 evenimente.
Singurul avantaj al unui pariu „all-in” ar fi acela că ai timp să analizezi meciurile pe rând și nu pe toate deodată.
Pentru a aduce un plus acestui sistem de pariere, vreau să-ți prezint două modalități inteligente de a juca un pariu „all-in”.
Primul tip de pariu „all-in” este foarte simplu de pus în practivă. Nu trebuie să facem altceva decât să retragem investiția inițială și apoi să jucăm din banii casei de pariuri. Acestă modalitate am vazut-o prima data la Cătălin Mihalache – Cotă 2 și mi se pare o idee excelentă.
Cu această ocazie, vă și recomand să îi urmăriți activitatea pe site și pe Facebook.
Cel de-al doilea tip de pariu „all-in” este puțin mai complex. Necesită și un tabel excel sau cel puțin o foaie de hârtie pe care să faci câteva calcule simple.
Pentru această modalitate este nevoie să împărțim banca în 3 bănci mai mici, de valoare egală. Începem o serie de „all-in” cu una dintre cele trei mini-bănci. După fiecare pariu, recalculăm 1/3 din banca totală și continuăm seria cu o mini-bancă.
Astfel, minimizăm riscul de a pierde toți banii deodată și, după fiecare pariu, adăugam bani în cont. Este un fel de „all-in” parțial, pentru că nu mergem cu toți banii, ci mai și economisim cu fiecare pas.
Varianta aceasta este una proprie care mi-a adus succes pe termen lung, alegând cote cu valoare.
Nu pot spune că sunt un fan al acestui pariu „all-in”. Însă, eu în general prefer pariurile exchange, unde nu este atât de mult gambling. Dar, uneori, mai merită încercate astfel de serii, mai ales dacă ești inspirat și calculat în alegeri.
Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.
De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.
Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.
Stiai ca majoritatea ponturilor noastre sunt postate pe Telegram? Alatura-te comuntatii Betcash dand click pe acest link: Telegram.
De asemenea, postam constant si te asteptam si pe grupul nostru de Facebook.