Pariu sub miza minimă Betfair Exchange

Vreau să te învăț un truc prin care poți plasa un pariu sub miza minimă acceptată de Betfair Exchange. În acest moment, miza minimă impusă este de 10 ron (2 euro).

Uneori, din diferite motive, dorești să riști o sumă ceva mai mică. Poate că banca ta nu este solidă. Pentru o strategie cu miză 1%, ar trebui să ai în cont peste 1000 ron. Sau poate ești la început de drum și testezi diferite sisteme. Încerci să găsești îți găsești propriul stil.

goal profits

Vezi strategiile disponibile gratuit pe site.

Indiferent de motiv, îți voi arăta cum poți risca mai puțin de 10 ron pe orice selecție.

Dar înainte să trecem la explicații, vreau să-ți reamintesc că riscul diferă în funcție de pariu back / lay. Ai articol separat despre back & lay.

pariu sub miza minima

Pasul 1

Alege meciul și piața pe care vrei să tranzacționezi. Selectează evenimentul dorit și introdu miza minimă de 10 ron. Înainte de a plasa pariul, modifică acea cotă cu una mult mai mare, aberantă, care să nu poată fi confirmată curând. Poți introduce cota maximă, de 1000. Acum plasează relaxat pariul. Acesta nu va fi acceptat de niciun alt parior.

pariu miza minima

Pasul 2

Pariul tău va fi în așteptare. În acest moment, editezi miza adăugând suma pe care dorești de fapt să o pariezi. Să spunem că vrei să plasezi doar 2 ron. Atunci, vei edita din 10 ron în 12 ron miza și îl actualizezi.

Vei avea două pariuri back pe același eveniment. Unul cu 10 ron, iar celălalt cu 2 ron.

doua mize back

Pasul 3

Trebuie să modifici cota pentru noul pariu, cu miza sub 10 ron, într-una acceptabilă. Dacă vrei să fie confirmată deîndată, trebuie aleasă exact cota oferită pentru back la acel moment.

Anulezi pariul de 10 ron pe cota aberantă.

Astfel, ai rămas cu un singur pariu ce are o miză sub 10 ron.

Aspecte de interes despre pariul sub miza minimă

Aceasta nu poate fi văzută în prețurile prezentate de Betfair Exchange. Nici în grafic, nici în piață.

Verifică încă o dată cotele înainte de a actualiza pariul pe care dorești să îl plasezi cu miza sub 10 ron.

Când editezi, nu introduci doar miza pe care o dorești, ci pe aceasta adunată la miza anterioară.

Pentru un pariu lay cu risc sub 10 ron, procedura este similară. Trebuie să reții doar faptul că, atunci când modifici cota pentru prima dată, aceasta trebuie să fie aberant de mică. Eu recomand să se folosească minimul de 1.01.

miza minima lay
pariu sub miza minima lay

Alternative ale unui pariu sub miza minimă

Știu că este puțin enervant, dar este singura modalitate de a paria sub minimul impus de Betfair Exchange. Cel puțin dacă pariezi direct pe platforma lor.

Cu un software este mult mai simplu. Introduci direct miza dorită, oricât de mică ar fi ea. Un astfel de software, la un preț acceptabil cu acces pe viață, este Geeks Toy. Eu personal folosesc BetAngel. Ambele pot fi testate gratuit.

Recomand cu tărie să se folosească astfel de mize de către începători. Chiar și de cei mai experimentați atunci când testează un nou sistem. Dacă funcționează cu 1 ron, va funcționa și cu 1000 ron. În schimb, dacă strategia nu dă randament, atunci te poți trezi cu o pierdere semnificativă.

Be smarter!

Academia de Pariuri Betcash

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More