Acasa Articole Panathinaikos – Zalgiris – Ponturi si Pariuri 15 Noiembrie 2023

Panathinaikos – Zalgiris – Ponturi si Pariuri 15 Noiembrie 2023

de Edi

Miercuri de la ora 21:15 in capitala Greciei, Panathinaikos primeste vizita celor de la Zalgiris. Ambele echipe au cate trei victorii in cele sapte etape scurse din Euroliga. In competitia interna, gazdele sunt pe primul loc fara nicio infrangere, in timp ce lituanienii au cunoscut prima infrangere din noua meciuri weekend-ul trecut.

Panathinaikos

Grecii sunt o echipa greu de invins acasa mai ales in fata unor suporteri incredibili. De asemenea au un rating defensiv bun, jocul lor gravitand in jurul experimentatului Kostas Slouk și a energicului francez Mathias Lessort. In forma buna este Marius Grigonis, jucator lituanian care a inceput baschetul chiar la Zalgiris, revenind la clubul de langa casa in perioada 2018-2021. Un alt jucator important este Kendrick Nunn care a venit de curand din NBA si poate face oricand diferenta.

Zalgiris

Arnas Butkevicius de la Zalgiris a prefatat duelul contra grecilor: ,,Avem probleme de ambele parti ale terenului. Daca exista o multime de erori de comunicare in aparare, exista o aparare unu-la-unu care schiopateaza, exista ointarziere in a ajuta. Acestea sunt marile probleme. Exista stagnari in atac, as dori o miscare mai mare a mingii. Atunci am deveni mai periculosi ca echipa, pentru ca acum parem dependenti de un joc unu-la-unu.”

Pont Panathinaikos – Zalgiris

In defensiva, trebuie sa fim mai disciplinati, sa comunicam intre noi pe teren si sa evitam comunicarea gresita. Echipele de nivel inalt pedepsesc astfel de greseli”, a spus jucatorul lituanienilor Arnas Butkevicius. Personal cred ca grecii nu vor forta in atac, mai ales ca peste doua zile vor primi vizita revelatiei Virtus Bologna, iar duminica a celor de la AEK in campionat.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More