Acasa Articole Olimpia Milano – Barcelona – Ponturi si Pariuri 26 Ianuarie 2024

Olimpia Milano – Barcelona – Ponturi si Pariuri 26 Ianuarie 2024

de Edi

Vineri de la 21:30, Barcelona vine la Milano de pe locul al doilea in clasament, profitand la maximum de terenul sau propriu. In prezent, Barcelona are 11-1 acasa construindu-si pozitia in jurul acestui record. Insa Olimpia a fost singura echipa care a castigat la Palau Blaugrana si vineri la Mediolanum Forum va incerca sa izbuteasca a treia dubla impotriva Barcelonei din istorie.

Olimpia Milano

Olimpia l-a reintrodus pe Shavon Shields dupa cinci meciuri de absenta, s-a consemnat debutul lui Rodney McGruder la Valencia, l-a readus pe Giordano Bortolani, iar Maodo Lo va fi disponibil si el. Antrenorul Ettore Messina a declarat: ”Ne confruntam cu un adversar de nivel inalt, trebuie sa fim atenti la apararea noastra de tranzitie si impotriva solutiilor lor de alegere si rulare.”

Barcelona

Antrenorul Roger Grimau a vorbit si el despre aceasta partida: ”Desi vine dupa doua infrangeri in Euroliga, Milano se afla intr-un moment bun . Au jucat foarte bine aici, mai ales la inceputul jocului. Trebuie sa incercam sa-i impiedicam sa joace confortabil, pentru ca au o mare capacitate de a muta mingea si de a gasi cea mai buna lovitura. Trebuie sa fii foarte constient de aceasta circulatie.”

Pont Olimpia Milano – Barcelona

Ambele echipe vin dupa o runda dureroasa in Euroliga, Barcelona a fost invinsa clar de Anadolu Efes la Istanbul, Olimpia a pierdut la Valencia un meci condus cu brio in primele 26 de minute. Antrenorul catalan a apreciat ca jocurile in care echipa sa „a fost foarte buna” au coincis cu meciurile in care au „ jucat un prim si un al treilea sfert foarte bun”, le-a permis sa „capete incredere pentru tot restul jocului.” La gazde Shavon Shields si Maodo Lo sunt sigur ca vor avea pofta de joc dupa lungi absente, asa ca avem toate premisele sa vedem multe puncte in acest meci.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More