Acasa Articole Noul Betano Master revine în forță din luna octombrie cu premii cumulate de 1 milion de lei

Noul Betano Master revine în forță din luna octombrie cu premii cumulate de 1 milion de lei

de Cristi

Îndrăgitul campionat de predicții Betano Master este relansat de Betano începând cu de pe 4 octombrie 2023 pentru meciurile din Liga 1, iar cei mai inspirați dintre jucători se vor duela de la distanță pentru un premiu de jumătate de milion de lei.

💰💰 Un bonus de 100% pana la 500 RON te asteapta la Betano daca deschizi un cont nou de pe link-ul nostru -> https://betcash.ro/case/betano

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 25 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci un premiu de nu mai puțin de 500.000 de lei! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1

Fiecare meci din Liga 1 are patru tipuri de pronosticuri posibile, vizibile pe site în cadrul modului de concurs Betano Master. Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în ziua meciului. Poți alege dintre acestea doua unul, pe site sau în aplicația Betano, în ziua meciului.

Tipurile de pronosticuri disponibile în cadrul concursului sunt următoarele, fără a exista o limitare doar la acestea: ambele echipe marchează, o echipă să marcheze într-o anumită repriză, să se înscrie un gol până la un anumit minut sau după un anumit minut din meci et. Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de pronosticuri pe care jucătorii sunt provocați să le aleagă în cadrul Betano Master, în tentativa de a ajunge la o serie cât mai lungă de predicții consecutive corecte și, în același, timp pentru o clasare cât mai bună în ierarhia generală (leaderboard) pentru premiile intermediare puse în joc.

💰💰 Un bonus de 100% pana la 500 RON te asteapta la Betano daca deschizi un cont nou de pe link-ul nostru -> https://betcash.ro/case/betano

Premiile Betano Master

Noul Betano Master va fi lunar. Spre exemplu, Betano Master Octombrie, Betano Master Noiembrie și tot așa pentru fiecare lună din an.

Câștigător va fi desemnat jucătorul Betano care va aduna 25 de predicții corecte consecutive, premiul pus în joc fiind de 500.000 de lei. Acest premiu va fi împărțit în mod egal în eventualitatea în care vor exista mai mulți jucători la egalitate.

De asemenea, alți 500.000 de lei vor fi acordați de Betano în Pariuri Gratuite pentru jucătorii clasați pe cele mai bune locuri din clasament.

După fiecare zece zile vor exista și premii mai mici pentru jucătorii care adună 10 predicții corecte și 5 predicții greșite consecutiv, fiecare urmând a primi câte un Free Bet de 15 lei.

Într-o lună vor exista 60 de evenimente pe Betano Master, mai exact câte două meciuri pe zi. Fiecare meci va avea patru pronosticuri dintre care jucătorii sunt invitați să aleagă pentru premiile de la Master.

Popularitatea Betano Master

Sezonul precedent de Liga 1 al Betano Master, organizat între 17 martie și 29 mai 2023, i-a provocat pe iubitorii predicțiilor la un adevărat campionat desfășurat în paralel cu duelurile pasionante din playofful primei ligi din România.

Peste 63.000 de concurenți au acceptat provocarea participând la Betano Master și s-au luptat pentru cele 5.000 de premii puse la bătaie. Primii 5.000 de jucători clasați în Clasamentul final au fost premiați sub formă de bonus cash, aceștia primind banii în contul de jucător Betano și putând să îi retragă pe loc, fără vreo condiție suplimentară.

Premiile în bonus cash au totalizat 500.000 de lei, iar primul loc a fost recompensat cu 50.000 de lei.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More