Acasa Articole Monchengladbach – Wolfsburg – Ponturi si Pariuri 10 Noiembrie 2023

Monchengladbach – Wolfsburg – Ponturi si Pariuri 10 Noiembrie 2023

de Edi

Debutul celei de-a unsprezecea runde din Bundesliga aduce fata in fata pe Monchengladbach si Wolfsburg, vineri de la ora 21:30. Dupa patru meciuri fara victorie la Gladbach, VfL iși doreste sa obtina din nou succesul. Cele doua sunt de valori apropiate situate la jumatatea clasamentului, gazdele fiind pe locul 11 in timp ce oaspetii sunt pe locul 9. Tot pe Borrusia-Park aceste echipe se vor intalni din nou la inceputul lunii Decembrie in Cupa Germaniei.

Monchengladbach

Borussia trebuie, fara indoiala, sa aiba grija in aparare. In medie, echipa a primit mai mult de două goluri pe meci. Acasa, Gladbach nu si-a gasit inca forma: cele patru puncte din cinci jocuri sunt un echilibru care ar putea fi imbunatatit. Lucrurile au mers destul de bine pentru echipa gazda recent – rezultatul este de opt puncte din ultimele cinci jocuri. Pana la ora meciului fundasul central Max Wober, poate fi incert avand in vedere problemele musculare.

Wolfsburg

Lucrurile au mers prost pentru VfL Wolfsburg pe terenuri straine pana acum – randamentul este limitat la doar trei puncte. Nicio victorie in ultimele patru meciuri! Insa pentru meciul cu Gladbach va reveni portarul Koen Casteels care ratase ultimele patru meciuri din cauza inflamatiei in zona abdominala.

Pont Monchengladbach – Wolfsburg

„Tinerei noastra echipa ii lipsește inca ceva in ceea ce privește robustetea, duritatea la duel si inteligenta. Dar suntem intr-un proces si lucram la el. Sunt convins ca vineri vom mai face un pas inainte in acest domeniu”, a declarat antrenorul gazdelor Gerardo Seoane. Tot el a mai spus: „Wolfsburg-ul se remarcă prin intensitate. Dar joaca un fotbal bun si constructiv, sunt foarte variabili si se apara compact. Ei alearga intens și lucreaza excelent impotriva mingii.” In ceea ce priveste oaspetii, antrenorul Niko Kovac este cunoscut pentru stilul lui de joc agresiv, asa ca ne vom bucura de multe goluri in aceasta partida.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More