Acasa Articole Lyon-Villeurbanne – Baskonia – Ponturi si Pariuri 17 Noiembrie 2023

Lyon-Villeurbanne – Baskonia – Ponturi si Pariuri 17 Noiembrie 2023

de Edi

Vineri de la ora 21:00 pe Astroballe Arena, se vor intalni Lyon-Villeurbanne si Baskonia in cadrul etapei cu numarul noua din Euroliga. Gazdele vin dupa a doua victorie consecutiva in deplasare in acest sezon de Euroliga (73-68 cu Alba Berlin), in timp ce oaspetii cauta al patrulea succes consecutiv in cea mai importanta competitie inter-cluburi. Ambele formatii au schimbat antrenorii la sfarsitul lunii octombrie si se afla pe un trend pozitiv.

Lyon-Villeurbanne

Echipa lui Gianmarco Pozzecco este in crestere, venind victorioasa din Germania. Artizanii victoriei au fost Youssoupha Fall (14 puncte, 11 recuperari), Timothe Luwawu-Cabarrot (19 puncte, 5 pase decisive, 5 recuperari, 3 interceptari) si Nando De Colo (16 puncte la 4/6 la 3 puncte). Mai presus de toate, cea mai proasta aparare din Euroliga a primit cel mai mic total al sezonului european doar 68 de puncte. De altfel antrenorul spunea acum ce va timp ca: ,,Putem juca baschet bun. Aceasta echipa poate juca o aparare buna chiar acum, pot sa va spun asta. Sunt foarte fericit.”

Baskonia

Dusko Ivanovic a revitalizat echipa basca, victoria de rasunet contra Barcelonei (94-71) confirmand acest lucru. Jocul grozav al lui Codi Miller-McIntyre l-a facut cel mai remarcabil jucator cu un total de 20 de puncte, 7 pase decisive, 4 recuperari. Un joc extraordinar a facut si Howard a terminat cu 26 de puncte, lichidand toate strategiile defensive pe care Barcelona a incercat sa le impuna. S-au mai remarcat Moneke si Sedekerskis care ramane unul dintre favoritii antrenorului muntenegrean.

Pont Lyon-Villeurbanne – Baskonia

Pentru acest meci francezii nu vor putea conta pe experimentatul si esentialul jucator Nando De Colo care s-a accidentat la Berlin. De partea cealalta Baskonia vine dupa un meci perfect cu Barcelona, avand la moment dat 30 de puncte diferenta, un lucru rar intalnit. Dusko Ivanonic pare ca pune accent pe aceasta competitie chiar daca duminica va da piept cu Valencia in campionat. Vom miza pe un nou succes al bascilor la o cota care sigur va scadea, avand un lot valoric superior si o forma mai buna.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More