Acasa Articole Lille – Chelsea – Ponturi și Pariuri 16 martie 2022

Lille – Chelsea – Ponturi și Pariuri 16 martie 2022

de popean Florin Aurelian

Miercuri seara, in Franța, pe stadionul celor de la Lille, Pierre-Mauroy, va avea loc manșa secundă a optimilor din Liga Campionilor, acolo unde echipa gazdă întâlnește Chelsea.

Meciul se anunță a fi deosebit de interesant chiar daca la prima vedere Chelsea a luat o opțiune serioasă în tur după victoria cu 2-0. Contextul actual al celor două echipe ne face să credem că corn avea parte de un duel interesant.

Analiza echipei Lille

Lille Metropole, echipa antrenată de Gourvennec, are parte de un sezon destul de slab în campionatul intern, unde ocupa locul 6 al clasamentului cu doar 43 de puncte acumulate în 28 de etape. Cu siguranță prestația din acest sezon este mult sub așteptări, momentan francezii aflându-se în afara locurilor de cupa europeana.

Pe de altă parte, pe plan european, Lille a avut un sezon extrem de bun in Liga Campionilor, unde au câștigat o grupă destul de echilibrata cu Salzburg, Sevilla și nemții de la Wolsfburg. Acest lucru demonstrează că francezii se concentrează mult mai bine in aceste meciuri europene, unde apar și rezultatele.

Analiza echipei Chelsea

Chelsea are un sezon mediu, l-as numi. S a calificat fara probleme in optimile Ligii Campionilor, a pierdut finala cupei in defavoarea celor de la Liverpool iar în Premier League ocupa momentan locul 3, cu 59 de puncte. Șansele la titlu însă sunt extrem de mici, obiectivul principal indepartandu-se etapa cu etapa.

Pe langa aceste mici sincope, un eveniment care teoretic nu are legătură cu echipa a adus multa instabilitate la nivel de organizare a echipei. Datorita sancțiunilor primite, patronul echipei Roman Abramovici a fost nevoit să părăsească echipa iar situația manageriala este oarecum in aer in acest moment. Conturile echipei au fost blocate iar acest lucru poate afecta moral jucătorii și stafful echipei.

Ponturi și Pariuri recomandate

Situația interioara a lui Chelsea poate conduce și la anumite situații în joc când jucătorii își pot pierd concentrarea iar francezii ar putea profita de acest lucru. Vad un meci destul de echilibrat, Chelsea favorita, dar lucrurile pot sa se schimbe foarte ușor.

Pariurile recomandate de mine la acest meci sunt următoarele:

ambele echipe marchează: cota 1,85

pauza sau final x: cota 1,80

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More