Acasa Articole Leeds – Newcastle – Ponturi si pariuri 13 mai

Leeds – Newcastle – Ponturi si pariuri 13 mai

de popean Florin Aurelian

Primul meci al etapei din Premier League, aduce fata in fata doua echipe de traditie ale fotbalului englez, Leeds primeste replica lui Newcastle, un meci in care fiecare echipa are alte obiective. Daca Leeds se lupta cu incrancenare sa evite retragradarea in Championship, Newcastle vine pe ,,Ellan Road” cu gandul de a-si pastra locul 3 al clasamentului si de a prinde locurile de UCL.

Analiza echipei Leeds

Leeds traverseaza un sezon modest iar acest lucru se reflecta si in clasament, acolo unde ocupa penultimul loc al clasamentului cu 30 de puncte acumulate. Baietii lui ,,big Sam” Allardyce vin dupa o infrangere la limita pe terenul lui Man City, un meci in care acestia au evoluat extrem de curajos.

Meciul de pe Ettihad poate fi un puseu de incredere pentru Leeds, pentru ca acestia sa isi indeplineasca obiectivul sfarsitului de sezon, salvarea de la retrogradare.

Din ultimele declaratii, intreg staff ul lui Leeds se asteapta la un meci extrem de dificil impotriva ,,cotofonelor” dar cu ambitie si cu ajutorul fanilor acestia spera la un rezultat pozitiv.

Analiza echipei Newcastle

Newcastle traverseaza un sezon extraordinar, ei fiind surpriza placuta sa intregului campionat. De la preluarea de catre arabi a clubului, siguranta si stabilitatea oferita de acestia au adus clubul pe un nesperat loc 3 al clasamentului.

Edy Howe a reusit sa construiasca o echipa greu de invins in acest sezon iar acest lucru se reflecta in pozitia in clasament. Newcastle ocupa locul 3 al clasamentului cu 63 de puncte acumulate, cu 2 mai multe decat Man Utd.

Newcastle vizeaza cele 3 puncte pe terenul lui Leeds, pentru a ramane pe locul 3 al clasamentului si a-i tine departe pe Man Utd de ei.

Ponturi recomandate

Personal vad un meci intens, cu faze rapide de la o poarta la alta. Am ales pentru voi 2 pronosticuri ce imi plac foarte mult.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More