Acasa Articole Leeds – Brighton – Ponturi si pariuri 11 martie 2023

Leeds – Brighton – Ponturi si pariuri 11 martie 2023

de popean Florin Aurelian

Sambata dupa masa, incepand cu orele 17, pe Ellan Road, echipa gazda, Leeds primeste vizita lui Brighton. Meciul de sambata se anunta extrem de interesant, ambele echipe au obiective clare la acest meci. Daca Leeda este implicata intr-o lupta crancena pentru evitarea retrogradarii, Brighton incearca sa prinda locul 5 si sa prinda cupele europene.

Analiza echipei Leeds

Leeds United traverseaza un sezon greu si fluctuant, iar evitarea retrgradarii a devenit obiectivul principal al acestor momente ale sezonului. Echipa lui Javi Gracia vine dupa un meci destul de bun in deplasarea de pe Stamfford Bridge, un meci in care s au batut de la egal la egal cu o echipa mult mai titrata.

Jocul celor de Leeds impotriva lui Chelsea da o speranta fanilor pentru etapele viitoare iar cea mai buna sansa de a si continua jocul bun este impotriva lui Brighton. Bamford si Rodrigo sunt in continuare absentii de marca ai celor de la Leeds dar restul lotului va trage tare sa suplineasca absenta celor doua vedete de pe Ellan Road.

Analiza echipe Brighton

Brighton traverseaza un sezon fara emotii, mai mult, putem afirma ca sezonul actual este unul excelent pentru elevii lui Roberto de Zerbi. Brighton ocupa momentan locul 8 al clasamentului cu 38 de puncte acumulate dupa 23 de etape la doar 4 puncte distanta de locul 5 ocupat de Liverpool dar si cu 2 meciuri mai putin disputate data de ,,cormorani”.

Brighton vine pe Ellan Road cu un singur obiectiv, sa bifeze o noua victorie in drumul spre cupele europene. De Zerbi si a aratat valoarea, aducand echipa pe locul 8 cu un lot care nu arata spectaculos.

Brighton nu are absente de marca, toti jucatorii de marca vor fi la indemana lui De Zerbi, pentru ca acesta sa aleaga cel mai bun ,,11″.

Ponturi si pariuri recomandate

Voi miza oe un meci spectaculos, un meci pe contre in care ambele echipe isi doresc victoria, un egal nefiind favorabil pentri niciuna din echipe. Ponturile alese de mine le regasiti mai jos:

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More