Acasa Ponturi Lask Linz vs Red Bull Salzburg – analiza și pontul zilei 20 martie 2021

Lask Linz vs Red Bull Salzburg – analiza și pontul zilei 20 martie 2021

de Bogdan Ivanovici

Începând cu ora 18:00, pe Raiffeisen Arena, Lask Linz o va găzdui pe Red Bull Salzburg în etapa a 22a a Tipico Bundesliga. Gazdele din această seară se află pe poziția a 3a a ligii austriece, în timp ce Red Bull pare tot mai aproape de un nou titlu de campionă, regăsindu-se pe prima poziție a ierarhiei.

Forma echipelor

Lask Linz

  • Formă: VVEÎV
  • Ultimul rezultat: Ried 0-3 Lask, 14/03
  • Absenți: Filipovic, Gruber, Karamoko, Raguz, Succar

Salzburg

  • Formă: VVVÎÎ
  • Ultimul rezultat: Salzburg 3-1 Admira, 13/03
  • Absenți: Camara, Koita, Walke

Istoricul meciurilor directe

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc luna trecută, iar Salzburg se impunea pe teren propriu cu scorul de 3-1. Din ultimele 5 confruntări directe, Salzburg le-a câștigat pe ultimele 4, iar Lask s-a impus o dată.

Pontul zilei

  • Meciurile dintre Lask și Salzburg ne oferă în general multe goluri, iar 7 din ultimele 10 confruntări s-au terminat cu GG3+
  • Ultima oară când Lask nu a marcat într-un meci de pe teren propriu în campionat se întâmpla în iulie anul trecut împotriva celor de la Salzburg (0-3). De atunci Lask a marcat în 16 din cele 17 jocuri oficiale disputate pe teren propriu.
  • Chiar și după plecarea lui Haaland, Salzburg își menține o medie foarte bună de goluri marcate, înscriind de 66 de ori în acest sezon de Bundesliga.

Date fiind ultimele rezultate directe dintre cele două formații, voi miza pe ambele marcheaza și peste 2.5 goluri @1.9.

Pontul zilei

Mai multe pronosticuri pre-meci și live pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More