Acasa Articole Heliovaara/Glaspool – Blumberg/Ruud – ponturi si pariuri 2 iulie

Heliovaara/Glaspool – Blumberg/Ruud – ponturi si pariuri 2 iulie

de popean Florin Aurelian

In turul 2 al probei de dublu de la wimbledon perechea favorita numarul 15, Heliovaara/Glaspool intalnesc perechea novegiano-americana Blumberg/Ruud.

Heliovaara/Glaspool

Heliovaara si Glaspool formeaza una dintre echipele sudate ale probei de dublu, ei jucand impreuna multe meciuri anul acesta pe aceasta suprafata. In primul tur acestia au trecut in minim de seturi de Gaston si Musetti, intrand cu bine in turneu.

Blumberg/Ruud

Perechea americano-norvegiana joaca impreuna pentru prima data. Casper Ruud joaca foarte rar in probele de dublu, Wimbledonul fiind un prilej bun pentru a avea meciuri. Acesta a fost eliminat devreme in proba de simplu, lucru ce ar putea afecta moralul lui si al echipei

Ponturi recomandate

Meciul de azi il vad mergand intr-o singura directie, cred ca Heliovaara si Glaspool se vor impune rapid, fara prea mari probleme. Merg pe victoria lor in minim de seturi, 3-0 la o cota de 2,80.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More