Acasa Goal Profits

Goal Profits

de Cristi
goal profits 2

GOAL PROFITS

Dacă ești interesat de pariuri exchange și vrei să faci trading pe sporturi, fără să înveți „pe propria piele” cum se face, atunci Goal Profits este serviciul pe care îl căutai.

Probabil că ai auzit deja de Goal Profits. Dacă nu știai de existența lor, atunci sper ca, pe această pagină, să găsești toate informațiile necesare despre ei. De ce sunt considerați atât de buni în trading și pariuri exchange? Află în cele ce urmează…

best goal profits

Cine este Goal Profits?

În spatele Goal Profits se află două persoane, Steve Brown și Kevin Laverick. 

Serviciul a fost înființat inițial cu scopul de a oferi pronosticuri sportive.

Cei doi fac o echipă foarte bună și sunt mereu activi în secțiunea de Chat, unde ajută membrii în călătoria lor. Pe mine, personal, m-au ajutat foarte mult. Odată cu Goal Profits mi-am început și eu cariera de trader profesionist, deși tranzacționam de câțiva ani buni pe Betfair Exchange. Însă o făceam fără un obiectiv clar și fără viziune.

Goal Profits m-a îndrumat pas cu pas în direcția corectă și astfel am ajuns să îmi creez un portofoliu de strategii, să îmi manageriez banca corespunzător și să țin o evidență a tuturor pariurilor, astfel încât să îmi corectez greșelile.

Trebuie să recunosc că, fără ajutorul lor, probabil că aș mai fi petrecut câțiva ani buni testând strategii gratuite de pe internet și urmând fiecare „guru” de pe rețelele de socializare. Să nu mai zic de banii economisiți…

Mai pe scurt, pentru mine s-a dovedit a fi o investiție profitabilă.

goal profits
Încearcă serviciul timp de o săptămână pentru doar £1

Ce este Goal Profits?

Serviciul are atât de multe caracteristici că nici nu știu cu care să încep.

În primul rând, trebuie să știi că Goal Profits nu este un „tipster” sau nimic de acest gen. Este mai degrabă o școală de trading, unde înveți de la A la Z despre pariurile exchange.

Imediat după ce te înregistrezi pe platformă, ești așteptat în secțiunea „Launchpad”  (Rampa de lansare). Acesta este locul în care îți începi propria călătorie în lumea pariurilor exchange. Tot  de aici am început și eu, deși nu era atât de bine organizat ca acum.

Ulterior, după ce asimilezi toate informațiile necesare și stăpânești strategiile prezentate, te poți lansa pe „orbită” (secțiunea „Orbit”). În acest loc îți sunt indicate modalități de investire a profiturilor și alte aspecte care nu țin nepărat de pariuri.

Este totuși o secțiune interesantă și dacă ești la început, pentru că sunt explicate unele noțiuni ce țin de psihologia pariorilor.

Ce oferă Goal Profits?

Pe scurt, Goal Profits îți oferă cel puțin o soluție la aproape orice problemă pe care o întâmpini în trading, indiferent de nivelul la care te afli…

Strategii

Money management

Evidență

Statistici

Alerte live

Chat & forum

Cel mai probabil ești interesat de strategii de trading. Serviciul îți oferă o gamă diversificată de sisteme. Strategile de trading sunt împărțite pe trei niveluri, respectiv Începător, Intermediar și Avansat.

La fel de importante ca alegerea unei strategii de trading sunt și managementul banilor sau păstrarea unei evidențe a tuturor pariurilor.

Statisticile oferite sunt foarte detaliate și simplu de înțeles, astfel încât poți alege cu ușurință meciuri care să se potrivească strategiilor tale. Datele sunt oferite atât numeric, cât și sub forma procentelor, ca să înțelegi mult mai bine cum evoluează echipele în acel moment.

Statisticile cuprind piețe precum rezultat pauză / final, peste 1.5/2.5 goluri, goluri marcate / primite la pauză și final, defalcate chiar și pe perioade de timp.

Ba chiar îți poți alcătui singur un filtru care să îți arate toate meciurile dintr-o anumită perioadă și/sau ligă, ce îndeplinesc condițiile care te interesează.

Mai mult decât atât, au și un sistem de alerte live care merită toți banii. Nu doar că te anunță când este acțiune în meci și că urmează golul, dar îți semnalează și strategiile pe care să le aplici pentru meciul respectiv, în funcție de statisticile pre-meci.

live trading 1
16 atacuri periculoase, 3 cornere și rating 22 pentru Elemec
live trading 2
și gol după două minute...

Toate aceste facilități îți sunt oferite fără costuri suplimentare.

Concluzie

Goal Profits oferă o gamă variată de produse pentru pariuri exchange. Serviciile lor încearcă să cuprindă aproape tot ce ai nevoie pentru a face trading. Este mai mult o școală de trading decât un serviciu gen „tipster”. Te învață cum poți să devii profitabil de unul singur, fără să aștepți predicții de la diverși profesioniști.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More