Acasa Ponturi Franța vs Ucraina – analiza și pontul zilei – 24 martie 2021

Franța vs Ucraina – analiza și pontul zilei – 24 martie 2021

de Bogdan Ivanovici

În acestă seară, Franța va face primii pași cu scopul apărării Campionatului Mondial din 2018, primind vizita Ucrainei pe Stade de France, în grupa D a calificărilor pentru Mondialul din Qatar.

Dacă Franța este obișnuită cu prezența la campionatele mondiale, Ucraina se află la o pauză de nu mai puțin de 15 ani, ultima lor prezență fiind la Mondialul din Germania din 2006, când formația condusă din teren de Andriy Shevchenko s-a calificat până în sferturile de finală ale turneului.

Ultima întâlnire dintre cele două formații datează din octombrie 2020 și s-a încheiat cu un scor de maidan în favoarea Franței: 7-1 într-o perioadă în care ucrainienii erau decimați de cazurile pozitive de COVID-19 din cadrul echipei.

Forma echipelor

Franța

  • Formă: VVVÎE
  • Ultimul rezultat: Franța 4-2 Suedia, 17/11/2020

Lotul convocat de Didier Deschamps nu prezintă surprize, fiind prezenți toți jucătorii care au evoluat și în meciurile din ultima vreme. Trebuie notate revenirile lui Thomas Lemar și Ousmane Dembele, care nu au mai evoluat în tricoul cocoșilor galici de aproape doi ani.

Echipă probabilă Franța: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante; Pogba, Ndombele; Griezmann; Mbappe, Giroud

Ucraina

  • Formă: ÎÎÎVÎ
  • Ultimul rezultat: Elveția 3-0 Ucraina, 17/11/2020

Dintre cei 33 de jucători convocați inițial de selecționerul Andriy Shevchenko, cinci jucători au părăsit cantonamentul Ucrainei. Este vorba de Artem Besedin, Viktor Tsygankov, Taras Stepanenko, care au acuzat probleme medicale, cărora li se adaugă Igor Kharatin și Viktor Kornienko testați pozitiv cu coronavirus. Dată fiind această situație, debutantul Artem Dobvyk a fost chemat de urgență la prima reprezentativă.

Echipă probabilă Ucraina (4-3-3): Pyatov; Karavayev, Krytsov, Matvienko, Sobol; Malinovskyi, Sydorchuk, Zinchenko; Yarmolenko, Yaremchuk, Zubkov

Istoricul întâlnirilor directe

Reprezentativele celor două tări s-au mai confruntat de 10 ori în istorie, din 1999 până în prezent. În acest interval, Ucraina i-a învins pe albaștrii o singură dată, în 2013, 3 partide s-au terminat la egalitate, iar Franța a câștigat restul de 6 meciuri.

Pontul zilei

Franța va dori să înceapă cu dreptul cursa pentru apărarea Cupei Mondiale, iar Ucraina pare să fie o victimă sigură în fața echipei lui Deschamps. Un atac format din Griezmann, Mbappe și Giroud nu ar trebui să dezmintă în fața defensivei conduse dintre buturi de bătrânul Andriy Pyatov.

Pronosticul din această seară: peste 2.5 goluri marcate @1.75.

Mai multe pronosticuri pre-meci și live pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predicții sportive.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More