Acasa Ponturi FCSB vs „U” Craiova – pontul zilei 4 aprilie 2021

FCSB vs „U” Craiova – pontul zilei 4 aprilie 2021

de Bogdan Ivanovici

În această seară, de la ora 20:30, etapa 29 a Ligii 1 le va pune față în față pe două din principalele favorite la câștigarea campionatului: FCSB și Craiova. Confruntarea va avea loc pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, fiind mutata de pe Arena Națională, motivându-se probleme tehnice la tabela de marcaj.

Superbet promotie

Situația în clasament este una bună pentru ambele formații, roș-albaștrii aflându-se pe prima poziție, cu 63 de puncte în timp ce oltenii se află la șapte puncte în spate, pe ultima treaptă a podiumului.

Forma echipelor

FCSB

  • Formă: VVVVV
  • Ultimul rezultat: FCSB 3-0 CFR Cluj, 19/03
  • Poziție în campionat: 1
  • Absenți: Fl. Coman, L. Filip

Craiova

  • Formă: VVVÎV
  • Ultimul rezultat: Craiova 2-0 UTA, 16/03
  • Poziție în campionat: 3
  • Absenți: Bancu (suspendat), Screciu, M. Roman II

Echipe probabile

FCSB:  A. Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Vînă, Oaidă, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Olaru 

CRAIOVA:  Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Câmpanu, Cicâldău, Baiaram – A. Ivan 

Istoricul întâlnirilor directe

Oltenii au învins FCSB doar de două ori de la promovarea în Liga1, o dată chiar în play-off-ul sezonului trecut, atunci când Craiova a fost aproape de un titlu istoric. În rest, în ultimele 5 confruntări directe, echipa antrenată de Petrea a reușit 4 victorii.

Pontul zilei

În ultima perioadă, confruntările dintre cele două formații ne-au oferit meciuri apatice, majoritatea încheindu-se în același scenariu: victorie seacă pentru FCSB. Mă îndoiesc că partida din această seară va face excepție, iar eu voi miza că nu marchează ambele echipe @1.93.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More