Acasa Ponturi FCSB vs „U” Craiova – pontul zilei 4 aprilie 2021

FCSB vs „U” Craiova – pontul zilei 4 aprilie 2021

de Bogdan Ivanovici

În această seară, de la ora 20:30, etapa 29 a Ligii 1 le va pune față în față pe două din principalele favorite la câștigarea campionatului: FCSB și Craiova. Confruntarea va avea loc pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, fiind mutata de pe Arena Națională, motivându-se probleme tehnice la tabela de marcaj.

Situația în clasament este una bună pentru ambele formații, roș-albaștrii aflându-se pe prima poziție, cu 63 de puncte în timp ce oltenii se află la șapte puncte în spate, pe ultima treaptă a podiumului.

Forma echipelor

FCSB

  • Formă: VVVVV
  • Ultimul rezultat: FCSB 3-0 CFR Cluj, 19/03
  • Poziție în campionat: 1
  • Absenți: Fl. Coman, L. Filip

Craiova

  • Formă: VVVÎV
  • Ultimul rezultat: Craiova 2-0 UTA, 16/03
  • Poziție în campionat: 3
  • Absenți: Bancu (suspendat), Screciu, M. Roman II

Echipe probabile

FCSB:  A. Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Vînă, Oaidă, Moruțan – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Olaru 

CRAIOVA:  Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Câmpanu, Cicâldău, Baiaram – A. Ivan 

Istoricul întâlnirilor directe

Oltenii au învins FCSB doar de două ori de la promovarea în Liga1, o dată chiar în play-off-ul sezonului trecut, atunci când Craiova a fost aproape de un titlu istoric. În rest, în ultimele 5 confruntări directe, echipa antrenată de Petrea a reușit 4 victorii.

Pontul zilei

În ultima perioadă, confruntările dintre cele două formații ne-au oferit meciuri apatice, majoritatea încheindu-se în același scenariu: victorie seacă pentru FCSB. Mă îndoiesc că partida din această seară va face excepție, iar eu voi miza că nu marchează ambele echipe @1.93.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More