Acasa Articole Farul – Rapid – Ponturi si pariuri 11 martie 2023

Farul – Rapid – Ponturi si pariuri 11 martie 2023

de popean Florin Aurelian

Sambata seara pe stadionul din Ovidiu, echipa gazda, Farul intalneste o revelatie a acestui sezon, Rapid Bucuresti. Meciul de sambata are o importanta aparte, echipele urmaresc o pozitionare cat mai buna pentru debutul playoffului.

Analiza echipei Farul

Baietii lui Hagi traverseaza un sezon extraordina, un sezon in care acestia par ca nu vor sa se mai dea jos de pe cea mai inalta pozitie a clasamentului. Pentru a fii siguri ca raman pe aceeasi pozitie, baietii lui Hagi au nevoie de o victorie in meciul contra Rapidului.

Farul are cel mai bun atac la Ligii, iar acest lucru da sperante fanilor si lui Hagi, ca baietii lui de atac isi vor continua seria excelenta. Dusul rece de la Cluj le poate da o motivatie suplimentara celor de la Farul care vor incerca sa isi recapete forma de neinvins. Farul va incerca sa strapunga cea mai buna defensiva a Ligii printr un joc direct si ofensiv.

Analiza echipei Rapid

Rapidul se poate numi o enigma a acestui sezon, deoarece acestia au alternat perioadele excelente, cu anumite meciuri in care acestia nu s au regasit. Baietii lui Adi Mutu vin la Ovidiu dupa o infrangere impotriva lui Hermanstadt, o infrangere neasteptata daca e sa ne luam dupa forma de moment a celor doua echipe.

Rapidul vine la Ovidiu cu gandul de a acumula punct sau puncte, pentru a se mentine cu sanse importante in playoff. Pentru Rapid si pentru opinia publica va fi un test important, un moment in care lumea va vedea daca Rapidul se poate inscrie cu sanse bune pentru primele 3 locuri ale clasamentului.

Ponturi si pariuri recomandate

Cred ca vom avea parte de un meci atractiv, un meci in care Farul va domina partida iar Rapidul va incerca sa dea lovitura pe contre.

Mizez cu incredere pe 2 pariuri:

1 solist la o cota de 2,15

Farul va avea mai multe suturi pe poarta la o cota de 1,75

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More