Acasa Articole Euro 2024 – Preliminarii – Grupa F – Ponturi si Pariuri

Euro 2024 – Preliminarii – Grupa F – Ponturi si Pariuri

de Cosmin Tataru

Vineri de la ora 21:45 incepe lupta din grupa F pentru cele 2 locuri care se calfica la Campionatul European din 2024

O sa avem o lupta frumoasa in 3 unde Suedia,Austria si Belgia se vor lupta pentru cele 2 bilete care duc in Germania.

SUEDIA

iN Nations league nu suedezii nu s-au descurcat bine reusind sa castige doar un meci din 6 iar la barajul pentru Mondial au pierdut meciuri decisiv in fata Poloniei dar apoi a venit o serie de amicale castige ceea ce ne arata ca echipa se pregateste serios si nici nu ia in calcul faptul sa nu se calificarea la Campionatul European

AUSTRIA

O echipa de muncitori in frunte cu capitanul Alaba spera sa isi depaseasca performanta de la Euro 2020 unde au fost eliminati de viitoarea campiona in optimi dupa meci de infarct pierdut dupa prelungri, dar pentru a face acest lucru trebuie sa treaca de calificari prima oara deoarece prestatia modesta din Nations League nu ii ofera o sansa de acolo pentru biletele catre European.

BELGIA

Cu un nou antrenor pe nume Domenico Tedesco marea dezamagirea de la mondialul din Qatar unde a reusit contraperfomanta de a inscrie un singur gol de o echipa batrana care este obligata sa faca o reconstructie a echipei in aceste calificarlucru care ii vor impiedica mai mult ca sigur sa defileze ca in calificarile anterioare pentru turneele finale.

ESTONIA

Nou promovata in Liga C cu dubla victorie in fata celor din Malta si San Marino din Liga Natiunilor spera sa joace un fotbal decent si sa incurce cat de mult restul echipelor si sa adune mai mult de 1 punct pe care la obtinut in calificarile trecute.

AZERBAIJAN

Se anunta un duel de foc cu Estonia pentru ultimul loc din grupa unde la fel ca si Estonieni la ultimele calificari au reusit sa stranga doar un punct dar au marcat cu 3 goluri mai mult decat cei din Estonia lucru care ii face favoriti in Duelul cu Estonia pentru a nu termina pe ultima pozitie a grupei.

PONTURI SI PARIURI GRUPA F EURO 2024 – BETCASH.RO

Un pont pe care il consider foarte bun este faptul ca Suedia o sa prinda biletele catre Germania deoarece au un lot foarte bune care cu siguranta vor juca foarte bine si o sa termine pe unul din primele 2 locuri

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More