DUTCHING

Dutching-ul este o tehnică folosită pe piața exchange. Prin această metodă, suma de bani este distribuită pe două sau mai multe selecții. Indiferent de cote, câștigul trebuie să fie același.

Să presupunem că ai analizat foarte bine un meci. Din statistici ți-a rezultat că echipa oaspete nu are nicio șansă să câștige. Ceea ce înseamnă că va trebui să acoperi victoria gazdelor și egalul. Miza ta va trebui împărțită astfel încât profitul să fie același pe 1 sau X. Aici își face prezența dutching-ul.

dutching southampton

De multe ori, dutchingul pe astfel de piețe este mai profitabil decât pariul clasic pe șansă dublă.

classic dutching

Dutching pe mai multe selecții

Metoda este cu adevărat valoroasă pe piețele cu mai multe rezultate posibile. Care sunt aceste piețe? De exemplu „pauză/final”, unde ai 9 rezultate posibile. Sau piața „scor corect”, unde ai peste 15 selecții.

Fii atent cât de mult poți profita de pe urma acestui dutching… Vrei să pariezi pe favorită? Mai bine alege 3-4 scoruri plauzibile și aproape că vei dubla profitul pe care l-ai fi obținut!

Dacă pariezi pe piața 1X2… Profit net 290 € !!

1X2 market

Dacă acoperi aproape toate scorurile… Profit net 346 €!

Asta înseamnă să știi să profiți de Betfair Exchange…

Calculator dutching

Distribuirea mizei pe fiecare selecție (cotă) nu este simplă dacă vrei să ai același câștig pe mai multe rezultate. Dar poți folosi orice calculator de dutching de pe internet.

Uite încă un exemplu de dutching stabilit cu ajutorul calculatorului…

Dutching-ul nu este o strategie de trading de sine stătătoare, însă este necesară în multiple situații.

Academia de Pariuri Exchange

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More