Acasa Articole Danemarca – Tunisia – ponturi si pariuri 22 noiembrie 2022

Danemarca – Tunisia – ponturi si pariuri 22 noiembrie 2022

de popean Florin Aurelian

Marti incepand cu orele 15, debuteaza si grupa D a campionatului mondial cu meciul dintre Danemarca si Tunisia, un duel interesant ce va avea loc la Al Rayyan.

Grupa D, are o favorita certa pe hartie, Franta, insa Danemarca a dovedit in ultima perioada ca e acolo sus si se poate bate de la egal la egal cu orice echipa.

Danemarca

Danemarca a ajuns la mondialul din Qatar fara prea multe emotii, castigand cu usurinta grupa F a preliminariilor, cu 9 victorii in cele 10 meciuri si un golaveraj neverosimil, 30-3.

In ultimii ani Danemarca a crescut mult, a ajuns in semifinalele campionatului si o facut o figura extrem de frumoasa. Acestia promit sa faca un mondial mare, iar meciul de debut e ocazia perfecta pentru a incepe cu dreptul competitia.

Danezii nu se confrunta cu probleme importante de lot, acestia putand sa isi alinieze cea mai buna echipa. Inca in atuu care mi se pare evident este ca antrenorul nordicilor utilizeaza mai multe sisteme de joc, reusind sa surprinda adversarii prin diferite sisteme in functie de momentul jocului.

Tunisia

Tunisia vine la acest mondial din Qatar cu un lot cu o medie de varsta destul de ridicata. Tunisienii spera sa compenseze dierenta de valoare si lotul imbratranit prin experienta.

Pentru a ajunge la mondial, Tunisia a castigat grupa B a preliminarilor africane iar apoi in barajul de calificare a trecut de nationala din Mali, dupa 0-0 acasa si 1-0 in deplasare.

Tunisia se va baza pe defensiva sa extrem de compacta iar pe plan ofensiv, toate mingile se vor duce spre Khazzri care va incerca pe contraatac sa dea lovitura danezilor. Pariul recomandat de mine e cel de mai jos:

Ponturi si pariuri recomandate

Cred ca Danemarca porneste clar favorita in acest duel impotriva africanilor. Vad un meci aprig disputat, dar valoarea superioara a europeniilor va castiga.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More