Cota zilei 01.08.2019

Cota zilei constă în două cote pentru pariuri sportive exchange dar și meciul zilei. Cotele LTD și TCS te vor ajuta să pui în practică tradingul pe strategiile Lay the Draw și Target Correct Score. Meciul zilei constă fie întru-un valuebet, fie într-un meci pe care eu îl consider că merită pariat.

Biletul zilei nu există pe acest site întrucât nu încurajez să irosești bani pe pariuri sportive. Și, în niciun caz, pe ponturi sigure. Bilete cu mai multe meciuri poți găsi pe grupul select Academia de Pariuri Betcash.

Cota LTD:

Khimki II v FK Ryazan 

Lay X @ 2.96 (Betfair Exchange)   …acesta este un meci cu valoare! Cota medie oferită la casele de pariuri este 3.23. Betfair Exchange are cele mai mari cote de pe piață, însă în acest caz cota pentru egal este mult mai mică.

Cota TCS:

Univ.Craiova v Honved

Back 2-0 @ 7.40 / 2-1 @ 8.40 / 3-1 @ 17.00  (Betfair Exchange)

Cota DVB:

FK Kvant Obninsk v Dinamo Bryansk

FK Kvant Obninsk sau egal @ 2.45 (Sportingbet)

Acestea sunt meciurile selectate de mine pentru ziua de 01.08.2019 pe care le voi urmări și, în funcție de timpul liber, le voi tranzacționa cu strategia Lay the Draw.

FC Ordabasy v Mlada Boleslav

FK Riga v Piast Gliwice

Hacken v Az Alkmaar

A.E.L. v Aris L.

FC Vaduz v MOL Vidi

Neftchi Baku v Arsenal Tula

Spartak Trnava v Lokomotiv Plov.

Strategiile prezentate sunt explicate pe acest site. Așadar, îți recomand să înveți înainte de a investi bani. 

Iar dacă ai mai multe întrebări despre cota zilei 01.08.2019, accesează secțiunea contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More