Acasa Articole Coreea de Sud – Iran – Ponturi și Pariuri 24 martie 2022

Coreea de Sud – Iran – Ponturi și Pariuri 24 martie 2022

de Ionuț

Penultima etapa a fazei a treia de calificare la Cupa Mondiala din Qatar de anul acesta programeaza capul de afis al zonei Asiei joi de la ora 13:00, ora Romaniei. Coreea de Sud si Iran sunt echipele care se intalnesc pe Seul World Cup Stadium, echipe deja calificate la aceasta editie a Cupei Mondiale.

Coreea de Sud

Coreea de Sud, gazda de joi, nu a mai pierdut un meci oficial din anul 2019, cand a fost invinsa in sferturile Cupei Asiei, suprinzator, de Qatar. De atunci, a mai suferit doar 3 infrangeri, toate in meciuri amicale, contra Braziliei (2019 – 3:0), contra Mexicului (2020 – 3:2) si contra Japoniei (2021 – 3:0). De la infrangerea din 25.03.2021 cu Japonia, sud-coreeni au legat o serie de 13 meciuri fara infrangere, iar, la data disputarii meciului cu Qatar se va face un an de invincibiltate pentru acestia.

Sud-coreenii au in lot doar 5 jucatori care evolueaza in Europa. Cel mai cunoscut este starul Heung-Min Son, de la Tottenham Hotspur (Anglia), urmat de Min-jae Kim (Fenerbahce), Jae-sung Lee (Mainz), Hee-chan Hwang (Wolves) si Ui-jo Hwang (Bordeaux). De notat ca sud-coreenii nu au nicio absenta notabila pentru aceasta intalnire.

Iran

Oaspetii de la Seul, Iran, sunt o echipa cel putin la fel de inchegata ca gazdele. Nici acestia nu au mai pierdut din 2019, insa, spre deosebire de Coreea de Sud, nu au pierdut nici in amicale, nici in meciuri oficiale. Iranul are o serie de 15 meciuri fara infrangere, intre aceste meciuri doar unul terminandu-se la egalitate, 1-1, chiar cu gazda de joi, Coreea de Sud. In rest, 14 victorii, intre care si un scor-fluviu, 0-10 cu Cambodgia, in iunie anul trecut.

Daca gazdele de joi nu au nicio absenta importanta pentru intalnirea cu Iranul, oaspetii au 3 absente destul de importante, in speta Ghoddos (Brentford), Jahanbakhsh (Feyenoord) si Taremi (Porto). Absenta ultimului este extrem de importanta, el fiind si omul care a adus ultimele 2 victorii Iranului: 1-0, avand 28 de goluri in 57 de selectii pentru Iran.

Ponturi si pariuri Coreea de Sud – Iran 24 martie 2022

Cu ambele echipe calificate in Qatar, cred ca acest meci nu va deborda de spectacol. Cu golaveraje de 13-2, respectiv 11-2, si asa aceste 2 echipe nu sunt mari amatoare de spectacol, deci pronosticul de pauza sau final X la cota de 1.55 pe Superbet este foarte realizabil:

Un pronostic un pic mai riscant, dar la fel de realizabil, din punctul meu de vedere, este pauza X, la cota de 1.90, Superbet:

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More