În cadrul politicii de confidențialitate îți prezint ce informaţii colectez pe website, cum folosesc acele informaţii şi care sunt opţiunile pe care le folosesc, inclusiv cele în legătură cu protecţia datelor.

Website-ul betcash.ro colectează informaţii de la utilizatorii săi prin următoarele modalități: în mod direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat pe serverul care găzduieşte website-ul sau prin intermediul serviciului extern Google Analytics.

De asemenea,   betcash.ro utilizeaza module de cookie pentru a ajuta la imbunatatirea si simplificarea utilizarii site-ului de catre utilizator.  Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza utilizatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor acestora.

Cookie-uri

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, un fișier de mici dimensiuni trimis de un server unui browser și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către browser, de fiecare dată când se accesează acel server.

Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru reținerea preferințelor utilizatorilor și pentru publicitate. Cookie-urile nu conțin coduri executabile, ele fiind doar texte care nu pot să execute nicio operație.

Cookie-urile nu sunt nici spyware și nici viruși informatici, desi anumite programe antivirus și anti-spyware le pot detecta.

Cookie-urile de la terți

Anumite părți de conținut de pe anumite site-uri pot fi plasate pe website-ul accesat, de către terțe părți prin intermediul bannerelor, boxurilor, link-urilor, codurilor de analiză sau urmărire, codurilor de embed, plugin-urilor social media – iar toate aceste instrumente pot conține cookie-uri.

Ele se numesc “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv și este de datoria furnizorilor terți să se supună legilor în vigoare și politicilor de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

Toate browser-ele vă permit să decideți dacă acceptați sau nu cookie-uri.

Utilizatorul poate sterge modulele cookie cu usurinta din calculatorul/dispozitivul mobil din browser. Pentru instructiuni despre cum se pot gestiona si sterge modulele de cookie din dispozitiv, utilizatorul poate consulta meniul “Help” din browser.  Acesta poate alege sa dezactiveze modulele de cookie care nu ii convin sau care considera ca le afecteaza anonimitatea, sau poate sa primeasca o notificare de fiecare data cand se trimite un cookie nou catre calculator/dispozitiv.

Tipuri de informații colectate de website:

Cookie-uri pot fi clasificate în 4 categorii, după tipul de informație la care au acces:

  • Cookie-uri strict necesare pentru funcționarea platformei electronice (nu colectează date cu caracter personal).
  • Cookie-uri care monitorizează performanțele site-ului (colectează informații generale legate de trafic; nu colectează date cu caracter personal).
  • Cookie-uri care monitorizează functionalitățile oferite de site (țin minte informații legate de alegeri pe care le-ați facut în utilizarea site-ului, precum user-ul contului cu care vă logați pe site, limba pe care o utilizați în vizualizarea site-ului, etc.; informațiile colectate sunt, de obicei anonimizate – nu se colectează date cu caracter personal).
  • Cookie-uri folosite la targetarea vizitatorilor și publicitate (acestea sunt utilizate pentru a oferi vizitatorilor anunțuri publicitare relevante și, de obicei, sunt folosite pentru publicitate, atât de proprietarul site-ului cât și de agențiile de publicitate; de obicei, acestea au rolul de a ține minte faptul că ați vizitat un anumit site sau ați fost interesat de un anumit tip de informație. Acestea pot colecta date cu caracter personal precum adresa IP, geolocația sau poate genera profile legate de preferințele unui utilizator de internet).

Optiunea Comentează cu contul de Facebook

Această opțiune vă permite să lăsați un comentariu pe site folosind contul dvs. Facebook. Site-ul acesta nu stochează și nici nu procesează datele dvs. cu caracter personal. Dacă sunteți conectați în contul dvs. de Facebook, prin interacționarea cu acest plugin vi se pot colecta de către Facebook adresa IP, browserul pe care îl folosiți, se pot stoca și recupera cookie-urile din browser, se poate încorpora urmărirea suplimentară și vi se poate monitoriza interacțiunea cu interfața de comentare, inclusiv corelarea contului dvs. Facebook cu orice interacțiune efectuată în cadrul interfeței.

Pentru mai multe informații despre modul în care pot fi utilizate aceste date, consultați Politica de confidențialitate a datelor Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Cum poţi controla cookie-urile pentru publicitate

Dezactivarea şi refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat şi folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu vei mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau poţi seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu eşti înregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lăsa comentarii.

Toate browser-ele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în “opţiuni” sau în meniul de “preferinţe” al browserului tau.

Dezactivarea modulelor de cookie poate face utilizarea site-ului mai dificilă, existând posibilitatea ca site-ul să nu poată fi utilizat într-un mod optim de către utilizator.

Protecţia datelor cu caracter personal

Infomaţii importante privind protecţia datelor pe site-ul betcash.ro

Site-ul betcash.ro  va colecta colecta, stoca si utiliza date private in acord cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date( GDPR), si cu aceasta politica de confidentialitate.

Politica de confidentialitate, impreuna cu termenii si conditiile de pe site stabilesc modul in care datele cu caracter personal vor fi utilizate si stocate.

Definitii

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate.

date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Pentru ce utilizam datele cu caracter personal

Utilizarea site-ului betcash.ro implica si utilizarea de date cu caracter personal. Utilizam datele cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le furnizati voluntar, pentru a va putea sa oferi produsele noastre.

Prin utilizarea site-ului betcash.ro sunteti de acord cu utilizarea si colectarea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza:

  1. Accesarea site-lui utilizeaza date cu caracter personal conform politicilor de cookie.
  2. Vom colecta si adresa de email pentru inscrierea la newsletter a utilizatorilor. Acestia sunt de acord cu utilizarea adresei pentru emailuri de marketing si informatii cu privire la cursuri sau alte informatii in ceea ce priveste activitatea siteului. Utilizatorii transmit in mod voluntar aceasta informatie.
  3. In cazul in care aveti nevoie de asistenta din partea noastra atunci cand utilizati site-ul sau in ceea ce priveste utilizarea produselor noastre, vom colecta informatii pentru a va putea identifica.
  4. Putem sa primim informatii despre utilizatorii nostri si atunci cand acestia ajung la noi de pe site-uri partenere ce ii conduc pe acestia pe site-ul nostru.
  5. La sectiunile de blog din site, atunci cand utilizatorul doreste sa lase comentarii se solicita informatii personale ca adresa de email, nume si adresa web, sau dupa caz informatiile necesare modulului de comentarii Facebook. Orice date furnizate prin intermediul formularului sunt stocate in baza de date a blogului, si nu sunt utilizate decat daca utilizatorul a solicitat notificarea in cazul aparitiei de noi comentarii. In cazul utilizarii  modulului Facebook, informatiile distribuie sunt conform termenilor si conditiilor platformei de socializare Facebook de pe site-ul lor.
  6. Colectam informatiile despre activitatea dumneavoastră pe site, despre modul in care utilizați site-ul nostru. Informatiile retinute astfel sunt Data si ora de conectare, cursul achizitionat, paginile vizualizate, ip-ul, browserul, versiunea browserului, sistemul de operare si tipul de dispozitiv( smartphone, tableta sau desktop).
  7. Datele despre dispozitivele utilizate de catre membri noștri pentru a se conecta, precum adresa IP, tipul de dispozitiv, versiunea browserului si a sistemului; le folosim pentru a oferi o experienta superioara membrilor prezenți pe site-ul nostru, si pentru dezvoltarea de noi servicii personalizate pentru acestia.
  8. Pentru a prevenii frauda si alte activitati ilegale sau neautorizate, monitorizam comportamentele neadecvate ale utlizatorilor nostri atunci cand acestea devin suspecte.

Folosim datele cu caracter personal colectate in conformitate cu urmatoarele norme juridice :

  1. In Interes legitim putem utiliza datele cu caracter personal ale utilizatorilor nostri, pentru a studia tipul de comportament si cum comunica acestia cu serviciile noastre, pentru a le putea dezvolta permanent in beneficiul acestora, si pentru a inlatura orice tentative de frauda sau in scopuri legale.

Cu cine impartim datele cu caracter personal

  • Pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de serviciile si produsele noastre, informatiile utilizatorilor sunt impartite si cu alti furnizori de servicii care asigura o buna functionare a site-ului si a serviciilor oferite. Acestea sunt parti terte care ne ne furnizeaza servicii web, servicii de gazduire/hosting si intretinere a datelor, analiza datelor, procesarea de plati si servicii de email marketing. Avem grija ca acesti parteneri sa asigure un mediu securizat pentru toti utilizatorii nostrii. Pentru noi este foarte important ca toti furnizorii si partenerii nostri  de servicii sa accepte politicile de confidentialitate si sa fie “compliant” cu noul Regulament General de Protectie a Datelor(UE) 2016/679.
  • Impartim informatiile utilizatorilor nostri si cu autoritatile legale atunci cand este necesar acest lucru.
  • In cazul in care website-ul se desfiinșează sau intervine schimbarea de proprietar sau de management intern;  datele clienților vor fi preluate , șterse sau vor fi supuse oricărei acțiuni ce va fi necesară în funcție de situație.
  • Daca sunt necesare pentru punerea in aplicare a legilor, oferim informatiile pe care noi le detinem pentru rezolvarea proceselor care ne privesc pe noi sau pe utilizatorii nostri.
  • In cazul in care va fi necesara distribuirea informatiilor si catre alte parti terte, vom solicita in timp util consimtamantul explicit  utilizatorilor nostri in ceea ce priveste aceasta modificare si motivul pentru care datele utilizatorilor va fi distribuit si catre acestia

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorul beneficiaza de drepturi in conformitate cu Regulamentului  General de Protectie a Datelor(UE) 2016/679. Acesta ii ofera fiecarui utilizator dreptul de a-si administra propriile informatii.

Dreptul la accesare – Utilizatorul are dreptul la accesarea datelor personale stocate. El poate cere detalii cu privire la modul in care sunt gestionate si protejate datele sale.

Dreptul de a fi uitat numit si dreptul de a fi sters  – Utilizatorul are posibilitatea de a cere ca informatiile personale sa fie sterse din baza de date fara intarzieri nejustificate, insa acest lucru atrage si pierderea avantajelor de client al siteului. In situatia in care legea impune pastrarea datelor, datele sale nu vor fi sterse.

Dreptul de portabilitate al datelor – Utilizatorul care a furnizat datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent poate solicita o copie a datelor personale in scopul transferarii lor catre un alt furnizor si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara a intampina obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal. Utilizatorul are dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la un operator la altul, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.  

Dreptul de a fi informat – Utilizatorul este informat despre datele care urmeaza sa fie colectate. El isi da consimtamantul in mod expres pentru colectarea lor prin plasarea comenzilor pe Site.

Dreptul de rectificare – Utilizatorul are posibilitatea de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, modificarea sau/si completarea datelor personale in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete.

Dreptul de a alege ce se va intampla cu datele sale – Utilizatorul poate alege daca datele personale pot fi folosite ulterior colectarii si/sau prelucrarii in alte scopuri decat in cele pentru care au fost colectate initial.

Dreptul la opozitie – Utilizatorul Site-ului are dreptul la intimitate si securitate. Poate oricand sa solicite sa nu mai primerasca mesaje de marketing, solicitate in trecut sau nesolicitate, sau sa se dezaboneze doar de la o parte din comunicatele primite.

Dreptul de a fi anuntat – In cazul unei brese de securitate care a compromis datele personale ale utilizatorului, acesta trebuie sa fie informat in termen de 72 de ore de la momentul in care incidentul a fost constatat. In momentul in care securitatea datelor a fost compromisa, indiferent de cauza, daca sursa a fost un atac cibernetic sau o scurgere de informatii interna, operatorul anunta atat  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cat si Utilizatorii afectati.

Dreptul de a se adresa justitiei: Dumneavoastră ca utilizator aveți dreptul de a vă adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care v-au fost încălcate de către noi. Utilizatorii au dreptul de a se adresa si autoritatilor de protectie  a datelor daca aceștia au îndoieli cu privire la modul in care v-au fost prelucrate datele de către noi. Utilizatorii care au suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

Orice utilizator isi poate exercita aceste drepturi printr-un email la adresa dragos@betcash,ro, sesizare ce va fi rezolvata in maxim 30 de zile de la primirea acesteia.

Putem sa respingem cererile nejustificare ale utilizatorilor, daca acestea incalca secrete comerciale sau proprietatea intelectuala, ori alte prevederi legislative.

Anumite informatii pe care utilizatorii le furnizeaza nu se pot supune acestor drepturi deoarece fara aceste informatii noi nu le vom mai putea furniza produsele si serviciile noastre.

Protectia si securitatea datelor

  1. Transmiterea datelor.

 Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile utilizatorilor. In cazul transmiterii oricarei informatii pe site (adresa de email, nume, adresa etc) acest tip de informatie va fi codat datorita sistemul de criptare SSL cu care este securizat site-ul.

Va rugam sa fiti atenti in legatura cu ce informatii distribuiti atunci cand site-ul apare ca fiind nesecurizat.

  1. Stocarea datelorutilizatorilor nostri se face in medii de operare sigure care sunt accesate numai de catre persoanele autorizate.

In cazul in care considerati si/sau aveti certitudini ca site-ul nu prezinta siguranta in ceea ce priveste utilizarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati printr-un email!

In cazul in care site-ul pe care trebuie sa va lasati informatii personale apare ca fiind nesecurizat, va rugam sa ne contactati printr-un email!

Restrictiile de confidentialitate nu sunt valabile atunci cand informatiile privind datele cu caracter personal ale utilizatorului sunt necesare  autoritatilor judiciare, in conformitate cu legea.

Timpul de prelucrare si stocare a datelor

Prin intermediul site-ului nostru, putem retine datele cu caracter personal ale utilizatorilor pe care acestia ni le furnizeaza. Pastram informatiile dumneavoastra atata timp cat avem nevoie de acestea in scop legitim de afaceri. Datele personale vor fi pastrate pentru a putea oferi acces la serviciile noastre, pentru a putea raspunde la intrebarile adresate de catre utilizator, in vederea rezolvarii cerintelor legale si legislatiei in vigoare.

Anumite informații trebuie păstrate pentru interesele noastre legitime de afaceri, cum ar fi prevenirea fraudei și sporirea siguranței și securității utilizatorilor.

După expirarea acestor perioade, datele cu caracter personal pot fi distruse prin ștergerea automatizată sau, în cazul in care legea prevede un termen de stocare mai mare decat cel prezentat in Politica noastră de confidențialitate, datele cu caracter personal vor fi stocate intr-un spațiu securizat prin metode de criptare și anonimizare.

Datele statistice generate prin utilizarea informațiilor de pe site pot fi păstrate pentru o perioadă îndelungată, deoarece acestea nu pot ajuta la identificarea utilizatorului, și nici nu vor fi utilizate în alt mod care poate afecta utilizatorul.

Minori

Site-ul este dedicate doar persoanele peste 18 ani.

Este ilegal ca o persoană sub 18 ani să deschidă un cont sau să practice jocuri de noroc sau trading (pariuri exchange).

Betcash își sfătuiește și încurajează vizitatorii să împiedice minorii în a accesa site-uri cu jocuri de noroc. 

Nu comercializam produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori.

 

Mesaj realizat de administratorul site-ului.

Close Menu