Acasa Articole Casper Ruud – Holger Rune – Ponturi si Pariuri 13 Aprilie 2022 Monte Carlo

Casper Ruud – Holger Rune – Ponturi si Pariuri 13 Aprilie 2022 Monte Carlo

de Rosoga Andrei

Astazi, 13 aprilie, incepand cu orele 13:30 pe arena Court Rainier III se vor intalni Casper Rudd si Holger Rune. Meciul este in runda a 2-a a turneului, deci inca in fazele incipiente.

Analiza Casper Ruud

Numarul 7 mondial, norvegianul Casper Ruud, este unul dintre cei mai buni jucatori din circuit. El este un jucator complet, jucand bine pe toate suprafete .

Suprafata preferata este zgura, in 2021 Casper reusind sa castige 4 turnee pe aceasta suprafata.

La Monte Carlo, Casper Ruud a avut cea mai buna performanta anul trecut, el ajungand in semifinale, unde a pierdut cu Andrey Rublev.

Analiza Holger Rune

Danezul in varsta de 18 ani este un „Rising Star „. Este un jucator de viitor, care are oportunitatea de a ajunge in top 10 in urmatorii ani.

Rune are ca suprafata preferata zgura, unde in 2021 a reusit sa castige 4 turnee de tip challenger.

El se afla pe pozitia 79 in clasamentul ATP. Anul acesta va trebui sa isi imbunatateasca jocul si sa confirme si la nivel ATP, pentru ca diferenta este mare intre nivel challenger si nivel ATP.

Intalniri Directe Ruud – Rune

Ruud il conduce pe Rune cu 2-0 la intalniri directe .

Ambele meciuri s-au jucat pe zgura anul trecut, primul meci chiar la Monte Carlo, in primul tur, rezultatul fiind 6-1 6-2 pentru Ruud.

Concluzie

Ruud vine dupa finala de la Miami pierduta la Alcaraz si va fi la primul lui meci la Monte Carlo de anul acesta.

Norvegianul a reusit deja sa castige un turneu pe zgura anul acesta la Buenos Aires. Acolo a pierdut doar un set in finala cu argentinianul Schwartzman.

Rune vine si el dupa un turneu castigat la Sanremo si va fi la a 4 partida aici, el venind din calificari.

Ruud pleaca ca favorit cert si cred ca este foarte odihnit si cu chef de joaca. Ii plac schimburile lungi, avand o conditie fizica de invidiat si fiind printre cei mai bine pregatiti din circuit.

Rune are un minus ce consta in pregatirea fizica, mai mereu la meciurile mari avand crampe. Aici este la al 4-lea meci si cred ca se va simti asta. Inclusiv ieri a avut probleme fizice la meciul cu Karatsev, meciul durand 2:36.

Pontul meu pentru acest meci este Casper Ruud si sub 20,5 la 1.87 in oferta BETANO!!

Analiza exclusiva scrisa de echipa Betcash.ro. Vezi mai multe pariuri sportive pe pagina dedicata: https://betcash.ro/ponturi-pariuri-sportive/

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More