Acasa Articole Canada – Maroc – ponturi si pariuri 1 decembrie 2022

Canada – Maroc – ponturi si pariuri 1 decembrie 2022

de popean Florin Aurelian

Joi, incepan cu orele 17, pe stadionul Al Thumama din Doha va avea loc ultimul meci al grupei F de la mondial. Canada si Maroc se infrunta, fiecare echipa avand obiective diferite pentru ultima etapa. Canada vrea sa plece acasa cu fruntea sus, incercand sa obtina un rezultat pozitiv, in timp de Maroc are nevoie de un punct pentru a nu astepta jocul rezultatelor si a se califica mai departe in optimi.

Canada

Canada vine la acest meci fara niciun punct, dupa 2 infrangeri in primele 2 etape, un 0-1 decent in care au practicat un joc frumos impotriva Belgiei ( un meci in care au ratat si un penalty) , si un 1-4 impotriva Croatiei.

Antrenorul Canadei, John Hertman, i-a indemnat pe elevii sai intr o conferinta de presa sa lupte pana la capat si sa incerce sa nu plece cu mana goala de la acest mondial.

Canada se poate baza pe David si mai ales pe Alfonso Davies, vedeta celor de la Bayern, care in meciul cu Croatia a marcat cel mai rapid gol de la acest mondial, dupa doar 67 de secunde de la inceperea meciului.

Maroc

Maroc este una din surprizele frumoase ale acestui mondial, cu o evolutie excelenta si 4 puncte obtinute in primele 2 etape. Dupa in 0-0 in meciul de debut, un meci in care au dominat in multe momente Croatia, a urmat acea victorie entuziasmanta impotriva Belgiei, un 2-0 scurt venit in urma unui joc de calitate.

Cu siguranta, baietii lui Walid Regragui, vin extrem de motivati la acest meci, cu dorinta clara de a obtine calificarea mai departe in optimile de finala. Pentru a face acest lucru si a fi siguri ca nu raman acasa, marocanii au nevoie de cel putin un punct, fara a mai astepta ce se intampla pe celalalt stadion la meciul dintre Croatia si Belgia.

Ponturi si pariuri recomandate

Vad un meci frumos, mai ales ca cei din Canada nu mai au nimic de pierdut. Luand in considerare acest aspect recomandarea mea ar fi urmatoarea:

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More