Acasa Articole Brindisi vs CSM Oradea – Ponturi si Pariuri 27 Septembrie 2023

Brindisi vs CSM Oradea – Ponturi si Pariuri 27 Septembrie 2023

de Edi

La Belek (Turcia), CSM Oradea va juca contra lui Brindisi, în cadrul turneului de calificare Basketball Champions League – ediția 2023/24.

Brindisi

Italienii vor fi la primul meci oficial in sezon. Echipa alb-albaștrilor are tot lotul la dispozitie cu exceptia accidentatului Xavier Sneed și a proaspătului sosit Tomas Kyzlink care nu poate fi convocat momentan. Brindisi este o echipa cu experienta in cupele europene, venind dintr-un campionat puternic, iar acest meci ar trebui sa fie la discretia lor.

Oradea

Vicecampionii Romaniei au câte o victorie și o înfrângere după turneul de calificare din Cupa României. Pentru acest meci nu pot conta pe lituanianul Donatas Tarolis care a suferit o accidentare. El a fost liderul lui CSM Oradea la eficienţă pe meci, puncte pe meci şi recuperări ofensive pe meci la nivelul Ligii Naţionale a României.

Pont Brindisi – Oradea

Italienii au un lot mai valoros si ma astept sa bata la o diferenta de cel putin 7 puncte. Asadar voi juca Brindisi -6,5 cota 1.85 la Superbet

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More