Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI FOTBAL BETCASH – 8 APRILIE

BILETUL ZILEI FOTBAL BETCASH – 8 APRILIE

de Cosmin Tataru

Real Sociedad are un duel mai usor pe hartie decat pe teren cu ocupanta locului 14 dar care este intr-o forma ascendenta dar totusi pentru a merita locul pe care se afla si o participare in Liga Campionilor nu exista loc de pasi gresiti in acest duel de pe teren propriu, mai ales ca una din echipele care ii sufla in ceafa, Villareal are un duel pe Santiago Bernabeu de unde cu siguranta o sa place fara punct acasa.

Din Bundesliga am decis sa merg pe revansa celor de la Bayern in fata celor de la Freiburg dupa eliminarea rusionasa din cupa Germania pe teren propriu.

Am mizat de asemenea pe Leipzig si Dortmund ca isi vor castiga duelurile, care au mize diferite dar la fel de importante, pentru Leipzig nu mai exista loc de greseala pentru a ramane in carti pentru un loc de Liga Campionilor iar Dortmund spera sa sufle in ceafa celor de la Bayern si sa ii detroneze la primul pas gresit.

Din Premier League vom miza pe revelatia sezonului care practica un joc spectaculos si frumos ca isi va castiga duelul cu Brentford pentru a ramane pe podiumul celui mai puternic campionat din lume

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More