Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 9 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 9 APRILIE

de Cosmin Tataru

Din Franta mizez pe revelatia sezonului ca isi va castiga meciul de pe teren propriu unde au jucat perfect pana acum iar avand in vedere adversarul nu ar trebui sa avem emotii in a bifa pronosticul.

Din Premier League vine derbyul etapei intre Liverpool si Arsenal unde o sa mizez pe goluri deoarce cu toate probleme din acest sezon Liverpool ramane o nuca tare pe teren propriu si poate bate pe orice iar oricare ar deschide scorul dupa aceea vom vedea un joc frumos si pe contre pentru ca nici una nu am au nimic de aparat cand sunt conduse.

Din Cehia o sa joc pe Slavia Praga ca o sa castige meciul cu Mlda Boleslav care este intr-o pasa proasta de care cu siguranta o sa profite Slavia Praga, iar in Olanda am ales sa joc pe Ajax ca o sa conduca si la pauza si la final si vom vedea minim 2 goluri in meci, un pariu care mi se pare foarte usor de bifat chiar daca Ajax trece printr-o perioada mai nefasta in aceea perioada a sezonului.

Din handbal mizam pe 2 meciuri la goluri si anume pe Lowen vs Gummerbach ca o sa vedem 63 de goluri deoarce Lowen marcheaza foarte mult dar incaseaza imens de mult mai ales in aceasta perioda iar aceasta linie o sa fie acoperita cu siguranta, iar din Suedia vom juca pe Hammarby contra celor de la Alingas 2 echipe care joaca foarte bine si unde speram sa se evidentieze mai mult atacurile ca sa acoperim linia minim 58 de goluri pe care le dorim ca sa bifam pronosticul.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More