Acasa Arhiva BILETUL ZILEI BETCASH – 6 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 6 APRILIE

de Cosmin Tataru

In biletul de ieri am inceput perfect cu meciuri bifate unu dupa altu dar din pacate Slavia Praga ne-a stricat bucuria de a bifa biletul dar nu avem cale de intors si am mizat si azi pe 6 meciuri din handbal, tenis si volei si ne-a iesit o cota de doar 15.42 +5% bonus

Incepem biletul cu un meci din handbal Germania unde Hannover Burdorf este ca o stanca pe teren propriu si noi vom miza ca nu pierd la 5 goluri cu Fuchse Berlin care se afla intr-o perioada mai proasta a sezonului si tocmai a trecut pe locul 2.


Urmatoarele 2 meciuri vin din liga Campionilor, unul la femei si unul la masculin unde avem dueluri foarte tari care vor decide echipele care se vor califca in FINAL FOUR iar de aceea sunt convins ca vom vedea dueluri foarte stranse.

Din tenisul din Europa voi miza pe Bautista,Thiem sca isi vor castiga partidele, Baustista si Thiem revin pe suprafa lor favorita de joc unde sunt greu de batut iar cotele din foarte mari din cauza rezultatelor foarte proaste dar pe hard din ultima perioada iar adversarii sunt destul de decenti din punctul meu de vedere si cred ca isi vor castiga duelurile fara probleme.

Isner joaca doar acasa in SUA momentan iar avand ca arma servciul si fanii de partea lui nu il vad sa se impierdice din primul tur de un jucator destul de modest.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More