Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 5 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 5 APRILIE

de Cosmin Tataru

Manchester United incepe sa sufere pentru locurile de liga campionilor motiv pentru care nu mai are voie sa faca pasi gresiti, mai ales pe teren propriu iar de aceea sunt convins ca astazi vor trece fara probleme de cei de la Brentford.

Davidovich Fokina are un joc foarte solid anul aceasta iar acum a inceput sezonul pe suprafata lui favorita iar de aceea sunt convins ca o sa defileze pe teren astazi.

Isner joaca doar acasa in SUA momentan iar avand ca arma servciul si fanii de partea lui nu il vad sa se impierdice din primul din de Brouwer.

GOG din Danemarca si Valur din Islanda sunt unele din echipele mele favorite de goluri pe care le mizez de fiecare data si foarta rar ma dezamagesc doarece au un stil foarte rapid cu repuneri rapide si multe contraatacuri.

Un duel tare in Spania intre 2 echipe care stau foarte prost in defensiva motiv pentru care indiferent de rezultatul finala linia de goluri cred ca o sa o bifam usor.

Slavia Praga lupta sa castige toate competiile interne dupa ce anul trecut a dezamagit si de aceea nu ii vad capabili sa se incurce pe teren propriu de Bohemians.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More