Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 23 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 23 APRILIE

de Cosmin Tataru

Pentru categoria biletul zilei am ales 6 meciuri pe care le consider foarte bune si de unde mi-a iesit o cota de 41.23 cu bonusul inclusiv in care sincer am incredere ca il putem bifa destul de lejer daca isi pastreza toate echipele stilul clasic.

Din Franta mergem pe duelul pentru titlu intre PSG si Montpellier unde cu siguranta la cum stiu ambele echipe vor avea un festival de goluri chiar daca meciul din Cupa a fost fara istoric cu o victorie categoria a celor de la Montpeliier si doar 53 de goluri marcate in meci.

Din Germania vom avea super meciul dintre Kiel si Flensburg unde vad multe goluri cu un Kiel care va dicta jocul iar la fel vad in duelul destul de lejer a celor de Magdeburg acasa in fata celor de la Hannover, o echipa care ii place sa faca meciuri spectaculoase cu multe goluri.

Avem mare duel si in Portugalia unde Benfica primeste vizita celor de la PORTO intr-un duel pe care il vad decis pe final de meci dar in care se va marca extrem de multe goluri.

In Norvegia joaca Elverum intr-un duel pe care trebuie sa il castige lejer si unde cu siguranta se va marca mult stiind stilul nordic de a juca mai ales in astfel de meciuri unde teoretic se stie deja castigatorul

Ultimul meci pe care am ales sa mizez la biletul zilei este duelul din Germania 2 inte Nordhorn si Bietigheim, un duel unde eu personal vad 2 echipa care ne vor oferi un meci de handbal frumos in care linia este destul de scazut si sunt convins ca vom vedea minim 56 de goluri pentru a bifa si acest pronostic.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More