Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 16 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 16 APRILIE

de Cosmin Tataru

A doua zi la rand pierdem un meci la biletul zilei, dupa Xamax vineri a fost randul celor de la Frankfurt sa nu bifam limita de goluri aleasa, dar sper sa ii lovim duminica ca sa terminam saptamana frumos, asa ca am luat 1 solist si 6 meciuri de goluri si o cota totala de 25.14 cu bonusul inclus in care am incredere.

Din Germania o sa merg pe duelul Wolsfburg – Leverkusen ca vom vedea minim 3 goluri.

Solist nostru vine din Franta si anume pe meciul Monaco – Lorient

Campionatul Spaniei ne propune 2 dueluri intersante unde vom miza pe minim 3 goluri la duelul celor de la Atletico cu lanterna rosie Almeria iar la meciul celor de la Barcelona la Getafe vom paria ca vom avea minim 2 goluri in meci.

Din Cehia vine un duel intersant intre 2 echipe decente in atac si de aceea mizez ca si la restul pe 3 goluri

Basel joaca din nou cu Young Boys dupa meciul din cupa sa saptamana trecuta si sunt convins ca vom avea din nou goluri

Az Alkmaar joaca un fotbal frumos dar totala fara eficienta in ultima perioada dar am incredere ca vor sparge gheata si vom vedea un festival de goluri in duelul cu Fortuna Sittard

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More