Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 12 MAI

BILETUL ZILEI BETCASH – 12 MAI

de Cosmin Tataru

Pentru astazi la biletul zilei am mers pe sportul rege, unde am ales 6 meciuri si o cota totala de 14.3 la cei de la LASVEGAS unde puteti ajunge datorita bonusului la o cota totala de 17.8 daca mizati pe biletul zilei la ei.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de bonusul de 15%?

-–> Intri pe site-ul celor de la Las Vegas -–> Promotii -–> Ponturile zilei -–> cauti biletul „Recomandat de Betcash.ro”, plasezi pariul si vei beneficia automat de bonusul special de 25%

Din Romania mizez pe faptul ca Voluntari castiga minim o repriza.

Din Italia Lazio are nevoie de o victorie pentru lupta pentru Liga Campionilor si trebuie sa o obtina pe teren propriu in fata celor de la Lecce.

Lens primeste vizita celor de la Reims care au un joc spectaculos unde nu le este frica de nici un adversar si de aceea cred ca o sa vedem minim 3 goluri in meci deoarce gazdele sunt un adversar de top care marcheaza mult acasa.

Ligile din Islanda, Elvetia 2 si Belgia 2 sunt campionate unde golurile sunt la ordinea zilei si de aceea am ales cate un meci din fiecare liga in care am mare incredere ca le vom bifa pronosticul de minim 3 goluri in meci.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More